Ampliar
06-08-08
Els propers 9 i 10 d’Agost el Campionat Francès de Camiocròs es trasllada al Circuit de Ral•licròs de Montealegre (Portugal) amb una quarantena de monstres de les quatre rodes inscrits.Aquesta especialitat tant desconeguda com espectacular fa 22 anys que està amb actiu. L’any 1986 neix de manera clandestina a França, 5 anys desprès la FFSA la reconeix com a especialitat federada. França i Portugal són uns dels països on aquest tipus de competició està més arrelat.El campionat es composa de quatre categories ...(+)
Ampliar
31-12-06
Les disiciplines Off-Road també són presents al continent Australià. Donades les grans distancies d'Australia, quan es disputa una prova a nivell de l'Australian Off Road Commission (AORC), també hi assisteixen els competidors locals fent de la prova una gran festa del motor a nivell de l'estat on es desenvolupa.
Les proves sota la jurisdicció de la AORC es disputen com a norma general fora d'un circuit convencional, essent el recorregut aproximat d'uns 15 quilòmetres, passant per diverses zones....(+)
Ampliar
15-12-06
Les curses de "petits automòbils" és una forma de competir amb vehicles de dimensions més petites de lo que és normal. Les primeres competicions d'aquests vehicles van començar a realitzar-se cap a 1933 a EEUU i ràpidament es va extendre el seu ús entre determinats competidors de California, amb la particularitat que es disputaven en circuits sobre herva i terra, fet que actualmente encara s'utilitza, encara que també es disputen sobre asfalt sobretot a EEUU. Actualment aquestes competicions es disputen en llocs tant distants com Irlanda, EEUU, Argentina, Australia ... i molts d'altres, utilitzant en tots aquests llocs vehicles molt diferents segons l'estat on es practica..(+)