Ampliar
20-01-09

Ja està disponible el calendari provisional de la Federació Catalana d'Automobilisme per a la temporada 2009. (Calendari >>)

Ampliar
09-11-08
Muntanyola va tancar la temporada del Campionat de Catalunya de Trial 4x4. Després que la prova hagués de ser ajornada la setmana passada a causa de les pluges, en aquesta ocasió el temps va acompanyar, si bé amb una mica de boira a primera hora del matí de diumenge.Un total de quinze participants van disputar la prova, amb sis zones tècniques naturals a disputar en doble sentit al llarg de la matinal. En l’apartat de Maxi Sèries, amb cinc participants, Rafael Gomarín es va imposar amb el seu Suzuki Samurai, alçant-se a més amb ....(+)
Ampliar
21-09-08
Calldetenes va acollir la cinquena cita del Campionat de Catalunya de Trial 4x4, organitzat pel Grup 4x4 d'Osona i amb un total de sis zones tècniques a disputar a doble passada. La prova va comptar amb catorze participants repartits en les categories de Maxi Sèrie, Sèrie Millorats de menys de 2000 c.c. i Sèrie Millorats de més de 2000 c.c. En Maxi Sèrie, amb quatre vehicles en total, Alfons Andreu i Miquel Casilari (Suzuki), foren els vencedors, finalitzant segon Rafael Gomarín (Suzuki Samurai) i a continuació Claudi Vivet-Joan ....(+)
Ampliar
07-09-08
Un total de 15 pilots van participar en la tercera cita puntuable del Campionat de Catalunya de Trial 4x4, a Hostalets de Balenyà, organitzada pel Grup 4x4 d’Osona. La prova va comptar amb les sis zones habituals a doble passada i tres categories en competició: Maxi Sèrie, Sèrie Millorat de Més de 2000 c.c. i Sèrie Millorat de Menys de 2000 c.c. En Maxi Sèrie Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki) foren els vencedors, seguits de Rafael Gomarín ....(+)
Ampliar
15-06-08
Des d’aquest web manifestem el nostre condol per la recent desaparició d’Andreu Motos en un tràgic accident esportiu. L’Andreu participava habitualment des de feia molts anys en el Campionat de Catalunya de Trial 4x4, del qual era un gran impulsor, esdevenint una de les persones amb major contribució a aquesta disciplina. Des d’aquí fem arribar el nostre més sincer condol a la família, amics i companys de l’automobilisme. ....(+)
Ampliar
20-04-08
Un total de 16 participants van disputar la segona cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4 ahir diumenge a Sta. Cecília de Voltregà. La prova va ser organitzada pel Grup 4x4 d’Osona i va constar de 6 zones tècniques a doble passada cadascuna.En la categoria de Maxi Sèrie Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van ser de nou els guanyadors, seguint-los en segon lloc Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki), i en tercer Santi Herraiz i Jordi Iborra (Suzuki). Els equips formats per Alfons Andreu-Miquel Casilari ....(+)
Ampliar
16-03-08
El Trial 4x4 de Montrodon va encetar com sempre la temporada del Campionat de Catalunya. Van participar-hi un total de tretze equips, dels quals dos no pogueren finalitzar la prova. La resta van realitzar les dotze zones especials sense contratemps, tot dins els horaris establerts pel Grup 4x4 d'Osona i amb una important presència de públic que va animar la jornada. En Maxi Sèrie els actuals campions Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van imposar-se amb una actuació molt afinada i un mínim d'errors. Gaietà i Lluís Mestieri, ....(+)
Ampliar
04-11-07
L'última prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4 va disputar-se aquest passat cap de setmana a Muntanyola, sota l'organització del Grup 4x4 d'Osona. En aquesta darrera cita, la setena de la temporada, es van definir finalment els campions de cadascuna de les categories participants: Rafael Gomarín i Andreu Motos en Maxi Sèrie, Marc Esteve en vehicles de Sèrie Millorats de menys de 2000 c.c., i Florenci Rius en Vehicles Millorats de més de 2000 c.c. A Muntanyola van disputar-s'hi sis zones a doble passada cadascuna; en total hi hagué ....(+)
Ampliar
14-10-07
La població de Gurb va ser el punt de reunió per a la sisena prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, la qual va comptar amb un total de quinze participants i va ser organitzada pel Grup 4x4 d'Osona. La categoria de Maxi Sèrie, amb només tres inscrits, la van guanyar Alfons Andreu i Gonzalo de Prada, amb un Suzuki, essent segons Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai). Després d'això, ambdós pilots estan en disposició de guanyar el títol, el qual es disputaran en la ....(+)
Ampliar
11-10-07
La penúltima cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4 es disputarà a Gurb aquest diumenge sota organització del Grup 4x4 d’Osona. El recorregut de la prova constarà de sis zones a disputar en doble sentit cadascuna, estan convocades les categories de vehicles de Sèrie, vehicles millorats de menys de 2000 cc i millorats de més de 2000 cc. A falta d’una sola prova per a la fi del certamen les classificacions provisionals estan molt igualades, Rafael Gomarín y Andreu Motos encapçalen la categoria de Sèrie seguits a molt poca distància ....(+)
Ampliar
16-09-07
Aquest cap de setmana s'ha disputat a Calldetenes la cinquena cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, organitzada pel Grup 4x4 d'Osona. Han pres part en la prova un total de dinou participants, completant una jornada molt intensa i plena d'acció.
En la categoria de vehicles de Sèrie, com ja va passar en la prova de fa dues setmanes, Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) s'imposaren a la resta de rivals, essent segons Alfons Andreu
....(+)
Ampliar
12-09-07
Dues setmanes després de la seva última cita, aquest diumenge tindrà lloc una nova prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, la cinquena. La població de Calldetenes serà l'escenari d'aquest trial organitzat pel grup 4x4 d'Osona.
S'espera la participació dels pilots destacats de cada categoria com Alfons Andreu (Sèrie), Rafael Gomarín (Sèrie), Josep Emilio (Classe 2), Florenci Rius (Classe 2) o Marc Esteve (Classe 1). Seguint amb
....(+)
Ampliar
02-09-07
La segona meitat de temporada del Campionat de Catalunya de Trial 4x4 va iniciar-se ahir diumenge, amb la disputa del Trial 4x4 d'Hostalets de Balenyà. En aquesta ocasió van prendre part en la cursa organitzada pel Grup 4x4 d'Osona un total de 16 equips. En l'apartat de Vehicles de Sèrie, amb quatre participants, Rafel Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van ser els millor classificats, seguits en segona posició per Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki). ....(+)
Ampliar
20-05-07
Seva va acollir el passat cap de setmana la tercera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, que com sempre va comptar amb 6 zones tècniques a disputar en dues ocasions cadascuna i es va desenvolupar sota l’atenta mirada del Grup 4x4 d’Osona. En aquesta ocasió una vintena de participants van prendre part en la prova, última que es realitza abans de l’estiu, ja que la següent tindrà lloc a Hostalets de Balenyà el dia 2 de setembre. ....(+)
Ampliar
22-04-07
Amb un temps esplèndid va disputar-se ahir diumenge la segona cita del Campionat de Catalunya de Trial 4x4, al traçat ja conegut de Sta. Cecília de Voltregà, on el Grup 4x4 d'Osona va organitzar l'acte, amb sis zones tècniques a recórrer en dues ocasions per cada equip. La prova va realitzar-se dins els horaris previstos i sense incidents destacats. ....(+)
Ampliar
19-04-07
La segona cursa de la temporada del català de trial 4x4, serà aquest proper diumenge al terme municipal de Sta. Cecília de Voltregà, com sempre, organitzat pel Grup 4x4 d'Osona. Les categories convocades per a la prova són les de Maxi Sèrie, Vehicles Millorats de més de 2000cc i Vehicles Millorats de menys de 2000cc.
El mateix diumenge es realitzaran les inscripcions, donant pas a la disputa de les zones tècniques, dotze en total, a partir de les 10.00h. i fins les 14.00h. Per a aquesta segona cita de la temporada s'espera
....(+)
Ampliar
25-03-07
Montrodon va acollir el passat cap de setmana la primera de les set proves puntuables per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, en la qual van prendre part un total de 21 participants. Tant l’afecció com els equips participants van gaudir d’una intensa matinal en la qual el més destacat va ser l’elevat nivell de les zones tècniques a disputar per al grup de Maxi Sèrie i la desaparició de la categoria de Sèries, que enguany ja no es disputarà. ....(+)
Ampliar
23-03-07
El proper diumenge tindrà lloc al terme municipal de Montrodón la primera prova del Campionat de Catalunya de Trial 4x4, el Trial de Montrodón. Com ja és habitual, aquesta prova enceta la temporada del trial català, el qual des de l’any passat compta amb quatre categories puntuables, el Vehicles de Sèrie i Maxi Sèrie, i els Millorats fins 2000 c.c. i superiors a 2000 c.c. El Grup 4x4 d’Osona serà qui s’encarregui d’organitzar i amenitzar totes les proves putnuables d’aquest certamen, el qual compta amb set ....(+)