Ampliar
19-04-09
La primera prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat al circuit britànic de Lydden Hill els passats 11 i 12 d'abril.Pel que fa als resultats finals, en la Divisió 1 Hansen va ser primer seguit de Isachsen i Pailler. Pel que fa a la classificació general del Campionat, primer es situa el suec Hansen -Citroën C4 T-16- (20p), segon és el noruec Isachsen -Ford Focus ST-16- (17p) i en la tercera posició es situa el francès Pailler -Peugeot 207 T-16- (15p).En la Divisió 1-A, Leganov ha guanyat per davant de Lyden i Johansson. D'aquesta forma  ....(+)
Ampliar
29-12-08

La gran novetat pel proper any podem dir que és la creació d'un nou Campionat de Catalunya, estem parlant de la Resistència Offroad per a turismes, en la que hi haurà 2 classes, vehicles fins a 1600cc i vehicles fins a 2000cc. Pel que fa a les altres disciplines l'Autocròs tindrà 8 proves puntuables, de les que 2 a la vegada també puntuaran per l'Espanya. En Eslàlom n'hi haurà 5, destacant l'absència de l'Eslàlom de Banyeres del Penedès ....(+)
• Calendari

FIA
14-10-08
La FIA publica el Calendari del Campionat d'Europa de Ral·licròs 2009 ....(+)
Ampliar
05-10-08
L'onzena i darrera prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat al Circuit Alemany de Estering-Buxtehude els passats 4 i 5 d'octubre. Pel que fa als resultats finals, en la Divisió 1 Erikson va ser primer seguit de Walfridsson i Hunsbedt. Pel que fa a la classificació general Final del Campionat 2008, primer ha estat el Suec Hansen -Citroën C4 T-16- (151p), segon el noruec Hunsbedt -Volvo S-40 T-16- (143p) i en la tercera posició ha estat pel suec Jernberg -Skoda Fabia T-16- (127p).En la Divisió 1-A, Pinomaki ha guanyat per davant de Thorjesson  ....(+)
Ampliar
14-09-08
La desena prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat al Circuit Polonès de Slomczyn els passats 13 i 14 de setembre.Pel que fa als resultats finals, en la Divisió 1 Isachsen va ser primer seguit de Notvtveit i Erikson. Pel que fa a la classificació general del Campionat, primer es situa el Suec Hansen -Citroën C4 T-16- (151p), segon és el noruec Hunsbedt -Volvo S-40 T-16- (140p) i en la tercera posició es situa el noruec Isachsen -Ford Focus T-16- (123p). En la Divisió 1-A, Pinomaki ha guanyat per davant de Johanson i Bossard. D'aquesta forma  ....(+)
Ampliar
07-09-08
La novena prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat al Circuit Txec de Ceska Lipa - Sosnova els passats 6 i 7 de setembre. Pel que fa als resultats finals, en la Divisió 1 Hansen va ser primer seguit de Hunsbedt i Koutny. Pel que fa a la classificació general del Campionat, primer es situa el Suec Hansen -Citroën C4 T-16- (138p), segon és el noruec Hunsbedt -Volvo S-40 T-16- (128p) i en la tercera posició es situa el suec Michael Jernberg -Skoda Fabia T-16- (103p).En la Divisió 1-A, Pinomaki  ....(+)
Ampliar
17-08-08
La vuitena prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat al Circuit Holandès de Valkenswaard els passats 16 i 17 d'agost.La prova va estar marcada per l'accident del noruec Morten Bermingrud (Citroën Xsara) durant el desenvolupament de la Final B. Després d'aquest accident, de forma unànime els pilots de la Divisió 1 van acordar no realitzar a velocitat de competició les dues finals que quedaven i per tant realitzar-les a baixa velocitat. El supercampió Kenneth Hansen  ....(+)
Ampliar
10-08-08
La setena prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat al Circuit Belga de Maasmechelen els passats 9 i 10 d'agost. Isachsen -Ford Focus ST T-16- ha aconseguit la victòria, segon ha estat Jernberg -Skoda Fabia T-16-, la tercera posició ha estat per Hansen -Citroën C4 T-16-, seguits de Hunsbedt -Volvo S40 T-16-, Lindefjell -Ford Focus ST T-16 i Holte -Volvo T-16-. Amb aquests resultats la classificació general de la Divisió 1 l'encapçala Hansen (101p) seguit de Jernberg (94p) i la tercera plaça l'ocupa Hunsbedt  ....(+)
Ampliar
06-07-08
Impressionant victòria de Markus Gronholm en la sisena prova de l'Europeu de Ral·licròs que s'ha disputat aquest passat cap de setmana al Circuit suec de Holjes. Gronholm -Ford Fiesta ST T-16- ha aconseguit la victòria, segon ha estat Hansen -Citroën C4 T-16-, tercer Jernberg -Skoda Fabia T-16-, seguits de Walfridsson -Renault Clio T-16-, Hunsbet -Volvo S40 T-16- i el sisè ha estat Eriksson -Ford Fiesta T-16- i . Amb aquests resultats la classificació general de la Divisió 1 l'encapçala Hansen (86p) seguit de Hunsbedt  ....(+)
Ampliar
29-06-08
La cinquena prova de l'Europeu de Ral·licròs s'ha disputat aquest passat cap de setmana al Circuit noruec de Momarken-Bilbane. Hunsbedt -Volvo S40-T16- ha aconseguit la victòria, segon ha estat Hansen -Citroën C4 T-16-, tercer Isachsen -Ford Focus T-16-, seguits de Walfridsson -Renault Clio T-16-, Eriksson -Ford Fiesta T-16- i Jernberg ha estat el sisè -Skoda Fabia T-16-. Amb aquests resultats la classificació general l'encapçala Hansen (78p) seguit de Jernberg (73p) i la tercera plaça l'ocupa Hunsbedt (67p).  ....(+)
Ampliar
08-06-08
Aquesta prova ha estat marcada per la gran quantitat de pluja caiguda durant la jornada del diumenge, on han destacat els pilots més adaptats a aquestes condicions adverses. D'aquesta forma s'han classificat per la Final A Jernberg, Nottveit, Eriksson, Lindefjell, Pailler i Isachsen, quedant fora pilots del renom de Hansen, Hunsbedt, Tracey o Eklund. En la Final la pista es trobava molt mullada, i després que Eriksson es situés primer, Jernberg ha atacat i l'ha superat, situant-se primer, posició que no abandonaria fins la bandera de quadres.  ....(+)
Ampliar
01-06-08
A partir d'aquest 2008 s'apliquen les noves normes en quan a la sortida falsa o sortida anticipada en els procediments de les sortides de les Finals del Campionat FIA de Ral·licròs. Segons la normativa vigent fins l'any 2007, un participant que causava una sortida falsa en una Final era advertit de la seva infracció i quan causava una segona sortida falsa, era sancionat amb la no participació en la Final. Per enguany, la Comissió Off-Road de la FIA ha canviat la normativa i només es permetrà una sortida falsa per Final, en el cas d'una  ....(+)
11-05-08
Aquest darrer cap de setmana s'ha disputat al Circuit francès de Kerlabo la segona prova del Campionat Europeu de Ral·licròs. El Campió francès JL Pailler o Mr. Ral·licròs com es conegut en l'àmbit del Ral·licròs, s'ha imposat en la prova amb un Peugeot 207 T16, per davant de Hunsbedt amb Volvo S40 T-16, Hansen amb C4 T-16 ha estat tercer, seguits de Jernberg amb Skoda Fabia T-16, Meslier amb Renault Clio Rs T-16 i Lindefjell amb Ford Focus ST T-16. D'aquesta forma el Campionat l'encapçala el sorprenent Hundsbedt (37p) seguit de ....(+)
04-05-08
La primera prova del Campionat d'Europa de Ral·licròs s'ha disputat aquest passat cap de setmana al Circuit Portugués de Lousada. El Ral·licròs va tornar a oferir el seu espectacle als milers d'espectadors que es van dona cita a aquesta prova. En la Divisió 1, Hunsbedt amb Volvo S40 T-16 va assolir la primera posició, Hansen amb Citroen C4 T-16 va ser segon, el tercer lloc del podi va ser per Nottveit amb ford Focus ST T-16, quart va ser Isachsen també amb Ford Focus ST T-16, en cinquè lloc quedà Hernberg amb Skoda Fabia T-16 i sisè. ....(+)
Ampliar
25-04-08
Marcus Gronholm, dos vegades Campió del Món de Ral·lis, ha confirmat la seva participació en el Campionat d'Europa de Ral·licròs-08. El Campió finlandès, participarà en 5 o 6 proves, d'aquesta forma podrà compaginar la competició i la seva dedicació a la família, qüestió d'especial importància per ell, segons va indicar en la roda de premsa de presentació de l'equip. Gronholm serà pilot oficial de l'equip Ford Team RS que participarà en tot el Campionat Europeu amb els pilots Adreas Eriksson i Henning Solberg. El vehicle amb el que  ....(+)
09-12-07
Aquest propers 8 i 9 de desembre es disputarà a Londres una prova molt especial de Ral·licròs, tal com ja va avançar offroad.cat el 17 de juny passat. En aquest complexe Londinec, a la vora de la zona portuaria, es realitzarà la cursa de Rallycross. Els responsables de l'organització London Motorsport i PSM motorsport afirmen que aquest serà un espectacle mai vist, en un Circuit creat únicament per aquest esdeveniment en l'espai de fires Excel de Londres. Peter Scott, director de PSM explica que aquest esdeveniment serà similar al que es va  ....(+)
23-09-07
El Circuit txec de Ceska Lipa ha estat l'escenari de l'última prova del campionat d'Europa de Ral·licròs d'enguany, assolint el campionat de la Divisió 1 el pilot d'Eskoda Lars Larsson
El propi Larsson va guanyar al Final-A, seguit de Hunsbedt, Erikson, Koutny, Kuypers i Eklund. D'aquesta forma Larsson ha guanyat el campionat amb 131p, Hansen ha estat segon amb 124p. i Eriksson tercer amb 117p.
 ....(+)
16-09-07
Aquest passat cap de setmana es va disputar al Circuit polac de Slomczyn la novena prova del Campionat d'Europa de Ral·licròs. Aquest impressionant circuit situat a 50 km. de Varsovia és va omplenar de gom a gom durant tot el cap de setmana per veure l'espectacle del rallycross. En la Divisió 1 es va imposar Larsson, seguit de Hansen, Erikson, Eklund, Hunsbedt, l'alemà Volland que va demostrar estar entre les estrelles del rallycross, encara que actualment només participa esporadicament a l'europeu ja que fa el ....(+)
19-08-07
Al circuit Holandés de Valkenswaard s'ha disputat la vuitena prova del ERC d'enguany. La prova ha estat marcada per la gran participació i competitivitat. Destacar el gran domini del campió suec Kenneth Hansen, que desrpés de guanyar les dos primeres mànegues, ja no ha hagut de participar en la tercera, perque tenia assegurada la pole de la Final, on també s'ha imposat amb autoritat. Per tant el primer d'aquesta prova, com hem comentat ha estat Hansen, segon, darrere d'ell Isachsen, tercer Larsson, quart Jernberg, cinquè Hunsbedt i sisè Lindefjell. D'aquesta forma la classificació provisional del campionat es compacta més que mai i hi ha varis pilots amb  ....(+)
12-08-07
Al circuit Belga de Duivelsbergcircuit ha acollit la setena prova del ERC. Aquesta prova a diferència de les últimes del campionat s'ha disputat sense destacar cap incident d'importància. Destacar el resultat obtingut per Lindefjell, pilot norueg que ha aconseguit pujar al podi i quedar tercer d'aquesta prova. D'aquesta forma es confirma que aquest campionat cada cop està més disputat i que hi ha molts amb possibilitats d'assolir bons resultats. En aquesta ocasió la classificació de la carrera l'ha encapçalat Jemberg, segon ha estat Isachsen, tercer Lindefjell, quart Hansen i cinquè Larsson. D'aquesta forma la classificació provisional del campionat es compacta més ....(+)
10-08-07
A l'històric recinte Belga del Duivelsbergcircuit de Maasmechelen es disputarà la setana prova del ERC d'aquest 2007. Amb una inscricpció que supera els 100 participants, l'emoció del rallycross està assegurada. Després dels incidents en les últimes proves del ERC, s'espera que en aquesta ocasió no n'hi hagi i que l'espectacle sigui la notícia del cap de setmana. S'espera la presència del campió Kenneth Hansen, encara que amb alguna molèstia que arrossega de l'accident sofert a la prova noruega de Momarken. Hi seran presents com sempre els Jernberg, Larsson, Hunsbedt, Erikson, Isachsen, Bermingrud, Kuypers i tots els altres artistes d'aquest fantàstic ....(+)
08-07-07
Sembla que ja és habitual que cada cursa un dels pilots principals destrossi el seu vehicle, primer Larsson amb el seu Skoda a Hongria, despres Anne a Seucia on deixar per la xatarra el Citroen C4, i ara Hansen on a la penúltima volta de la final, una mala caiguda en un dels salts van donar varis tombs de camapana. Cal destacar que Hansen va sortir il·lès gracies, a que l'arc de seguretat del Citroen va quedar intacte. La seguretat dels vehicles esta quedant contrastada amb aquest tres espectaculars accidents, on els pilots han sortit sense danys importants ...(+)
08-07-07
Europeu de Ral·licròs. El circuit norueg de Momarken va acollir la sisena prova de la temporada. El cap de setmana va estar marcat per les males condicions climàtiques que van provocar varis incidents, destacant l'espectacular accident que va patir Keneth Hansen a la final i que va obligar a interrompre-la presentant la bandera vermella. Hansen no va sofrir conseqüències greus, encara que el C-4 va quedar destrossat. La classificació de la Final es va establir amb el pas per meta anterior a aquell que es va mostrar la bandera vermellat....(+)
01-07-07
Olivier Anne pateix un espectacular accident a Holjesbanan. Durant el desenvolupament d'una de les classificatòries d'aquesta cinquena prova del ERC O. Anne va patir un espectacular accident, que sortosament no ha produït lesions al pilot francès, encara que el seu vehicle va quedar destrossat....(+)
01-07-07
Aquest cap de setmana s'ha disputat la cinquena prova del ERC al circuit suec de Holjesbanan. Tenint present la gran acceptació que té aquesta disciplina als països nordics, hi h a ahgut una inscripció de luxe en aquesta prova. Pel que fa a la categoria reina -la Divisió 1- va ser guanyada pel campió del passat any, Lars Larsson -Skoda Fabia-, que després de patir un fort accident al cIrcuit de Nuirad (Hongria), tornar a demostrar que està més fort que mai. En segona posició va quedar Sverre Isachsen amb Ford Focus, tercer va ser un sorprenent Thomas Radstrom -Hyundai Accent-, quart el supercampió Kenneth Hansen -Citroen C4-, cinquè Ludvig...(+)
17-06-07
El Ral·licròs visitarà Londres amb motiu de la London Motorsport, fira del món de l'automobilisme esportiu que es celebra al centre de fires i congressos Excel London els dies 8 i 9 de desembre d'aquest any. Es preveu la construcció d'una pista de Ral·licròs, expressament per aquesta ocasió a la zona exterior de l'Excel a la vora mateix de la zona portuaria de Londres. Aquest esdeveniment està organitzat conjuntament entre la London Motorsport i PSM Motorsport, entitat aquesta última que promou l'Open de Ral·licròs al Regne Unit. El pilot britànic Chris Cake serà un dels responables del diseny i construcció del circuit, que tindrà una llargada aproximada...(+)
10-06-07
Eriksson s'ha imposat a la quarta prova del FIA-ERC celebrada al circuit austriac de Greinbach i d'aquesta manera s'agrupen tots el pilots al capdamunt de la classificació. Aquesta prova ha dut moltes sorpreses i posa en evidència que hi ha molts equips i pilots amb possibilitats en aquest campionat. Finalment Eriksson -Ford Fiesta T-16- s'ha imposat per davant de Kuypers -Ford Focus T-16-, Hunsbedt - Volvo S40 T-16, Larsson -Skoda Fabia T-16-, Isachsen -Ford Focus T-16- i Jernberg amb Ford Focus T-16 -guanyador de les últimes 2 proves del campionat i que sortia amb la pole, però no ha tingut la sort de cara. (+)
03-06-07
El campió del FIA-ERC de l'any 2006 i pilot de Skoda Fabia WRC T-16, Lars Larsson, va patir un espectacular accident al Circuit de Nyirad durant el desenvolupament de la 3a prova del Campionat d'enguany, concretament aquest passat 2 de juny. Després de la seva evacuació a l'hospital on va restar amb observació i se li van realitzar varies proves, sembla que l'evolució es positiva. (web oficial)
03-06-07
La tercera prova del ERC s'ha disputat aquest passsat cap de setmana a Hongria. Igual que a la prova disputada a Essay (França) la Divisió 1 ha estat guanyada per Michael Jernberg amb el seu potent Ford Focus T-16 4x4, darrere d'ell s'ha classificat en les Finlas A, B i C, Hansen, Isachsen, Erikson, Koutny, Eklund, Sanchweh, Hunsbedt, Kuypers, Paasonen, Bermingrud, Anne, Larsaky, Pawels, Minikhanov, Nottveit. D'aquesta manera Jernberg encapçala la provisional del ERC amb 50 punts, Hansen en té 49 i Isachsen 38. (+)
13-05-07
França acollir la segona prova al veterà Circuit des Ducs amb una inscripció de luxe amb una quarantena de vehicles de la DivI. Va ser un cap de setmana ple de sorpreses, cap del favorits es va classificar directament a la final. Cal destacar l'incident a la final B de Hunsbedt(Volvo) i Larson(Skoda) on la fogositat del primer impedís que el campió Larsson arribes a la final. La Final A sorpresa amb la victoria de M.Jernberg(Focus) davant de K.Hansen(C4) i tercera posició de O.Anne(C4) que aprofitar l'error de P.Eklund(Saab) a l'ultima volta. (+)
06-05-07
La primera prova del Campionat d'Europa de Ral·licròs celebrada al Circuit Portugués de Montalegre va ser tot un espectacle. Per la final de la Divisió 1 es van classificar Larsson (Skoda Fabia), Hansen (Citroen C4), Eklund (Saab 9-3), Isachsen (Ford Focus) i uns sorprenents Hundsbedt (Volvo S40) i Eriksson (Ford Fiesta ST) que van poder-se classificar per la Final A després de disputar-se les classificatòries i les finals B i C. Al final les posicions van ser les següents: 1. Lars Larsson (S), Škoda Fabia T16 4x4; 2. Ludvig Hunsbedt (N), Volvo S40 T16 4x4; 3. Kenneth Hansen (S), Citroën C4 T16 4x4; 4. Per Eklund (S), Saab 9-3 ASS T16 4x4; 5. Andreas Eriksson (S) (+)
27-04-07
Els propers 5 i 6 de maig es disputarà la primera prova del Campionat d'Europa de Ral·licròs al Circuit a Portugal, concretament al Circuit de Montalegre i organitzada pel CAVR. En aquesta ocasió hi ha inscrits un total de 26 vehicles en la Divisió 1, que de ben segur que donaran un gran espectacle. Com en anteriors edicions els principals candidats a la victòria són: Larsson, Hansen, Isachsen, Bermingrud, Jernberg, Kuypers, Pailler, Eklund, Anne, destacant la presència d'un nou pilot per seguir tot el Campionat, parlem de Tracey i el seu Peugeot 307 WRC-T16. Pel que fa a la Divisió 1-A i 2 també tenen molts inscrits i l'espectacle estarà assegurat. •Inscrits (+)
10-04-07
Aquest any, el pilot francès -Olivier Anne- participarà amb Citroen C4 al Campionat Europeu de Ral·licròs. Anne ja va participar la passada temporada al Campionat francès i en alguna prova de l'Europeu. De totes formes no ho tindrà fàcil per quedar en els llocs davanters de les proves de l'Europeu, ja que davant tindrà un grup d'experimentats pilots amb uns vehicles impressionants, parlem de Hansen, Eklund, Larsson, Kuypers, Bermingrud, Rustad, Jernberg, Isachsen (+)
23-12-06
Calendari del Campionat d'Europa de Ral·licròs(+)
10-12-06
El super campió europeu de Ral.licròs i pilot oficial de Citroën, Kenneth Hansen, ha visitat terres catalanes aquest cap de setmana. Hansen ha estat present a la Carrera de Campions Europeus de Karting disputada a El Vendrell, on hi ha pres part el seu fill Timmy a la categoria Júnior. Hansen ha comentat que l'any vinent intentarà tornar a guanyar el Campionat d'Europa, ja que aquest any s'ha vist superat pel seu compatriota Lars Larsson.(+)
08-12-06
El pilot suec Lars Larsson s'adjudica la categoria reina del Campionat d'Europa de Ral·licròs amb un Skoda Fabia WRC, per davant de Kenneth Hansen i Tommy Rustad.(+)