Ampliar
21-10-07
Santi Anglada i Marc Parés (Mitsubishi L200) van ser els grans dominadors entre els pilots espanyols en la Baja Portalegre, sisena prova puntuable per al nacional de Ral·lis TT i la Mitsubishi Evo Cup TT. El català es va alçar amb el triomf després de ser el més regular en totes les etapes. Anglada es va imposar entre els pilots del Campionat d'Espanya, el que li col·loca en plena lluita pel nacional i la Evo Cup. La segona posició a Portalegre va ser per a José Hernández i Xavier Rochera, Hernández segueix sumant punts ...(+)
Ampliar
16-09-07
Santi Anglada i Marc Parés (Mitsubishi L200) van ser els grans dominadors entre els pilots espanyols a la Baja Portalegre, sisena prova puntuable pel nacional de Ral·lis TT i la Mitsubishi Evo Cup TT. El català és va alçar amb el triomf després de ser el més regular en totes les etapes. Anglada es va imposar entre els pilots del Campionat d'Espanya, la qual cosa el col·loca en plena lluita pel nacional i la Evo Cup. La segona posició a Portalegre va ser per a José Hernández i Xavier Rochera (Mitsubishi Montero), Hernández segueix sumant punts ...(+)
Ampliar
22-07-07
Aquest passat cap de setmana es va disputar la tradicional Baja España, amb una inscripció de luxe, concretament 123 vehicles van prendre part en l'apartat de cotxes. La prova la va guanyar l'equip de Mitsubishi format per Peterhansel/Cottret amb un temps de 08 hores, 53 minuts, 30 segons; la segona posició també va ser per un equip de Mitsubishi, concretaments per Nani Roma/Lucas Cruz amb un temps de 08:58,45; i la tercera posició va ser pel conegut campió del mundial de Ral·lis McRae/Thorner....(+)
Ampliar
19-07-07
La coneguda Baja España Madrid-Aragón es disputarà aquesta setmana per les terres de tres Comunitats Autònomes, concretament Madrid, Castella Lleó i Aragó. Aquesta edició suposa un rècord d'inscripció en la categoría de cotxes, concretament 123, però com sempre les motos -151 inscrits- i els camions -10 inscrits- també hi seran resents en gran número. Hi haurà la presència de destacats pilots com Nani Roma, Marc Blázquez y Marc Coma, Peterhansel, els ex-campions del món de Ral·liss McRae i Biasion ....(+)
Ampliar
02-03-07
El Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny i la Mitsubishi Evo Cup TT disputaran aquest fi de setmana la primera prova de la temporada. El Rallye Terras del Rei en Portugal serà l’escenari d’aquest primer meeting la qual cosa comptarà amb una gran inscripció. La monomarca de Mitsubishi comptarà amb 15 equips inscrits. Aquesta es la quarta edició de la Mitsubishi Evo Cup TT. Des de l’any 2004, primer amb els Montero fins l’actual L200, aquesta interessant copa monomarca ha anat augmenten la llista d’inscrits en el Ral·lis TT. (+)
Ampliar
21-01-07
Lucas Cruz ens obra les portes de l'equip oficial Mitsubishi del Rally Dakar-07. Offroad.cat va estar present a les dues últimes etapes del Rally Dakar-07. La penúltima etapa va tenir l'arribada a la capital de Senegal, concretament a les instal.lacions del complexe hoteler "Meridien", on hi havia les assitències, els parcs dels vehicles, la Direcció de Carrera i totes les altres infraestructures del rally. La última etapa es va disputar al voltant del conegut Llac Rosa.(FOTOS>)
Ampliar
21-01-07
132 motos, 109 cotxes i 69 camions han arribat a la capital senegalesa, on ha finalitzat la 29ª edició del Dakar. La 15ª u última etapa s’ha disputat vorejant el Llac Rosa després de respectar un minut de silenci en memòria dels dos motoristes morts durant el Ral·li, Elmer Symons i Eric Aubijoux. Janis Vinters. Fotos properament...(+)
Ampliar
06-01-07
El Dakar és el ral·li més exigent del mon. Més de dos setmanes d’esforç i mils de quilometres de pista per recórrer. Cada any, des del 1979, diversos equips lliuren una intensa lluita a ple cor del desert. Aquest any torna a destacar Nani Roma com un dels clars candidats a la victòria, en mans d’un Mitsubishi oficial, on tindrà que anar amb molt de compte amb els nous VW Touareg en mans de pilots experts i ràpids. Tot i així la victòria al Dakar només es possible si s’aconsegueix un combinació perfecta de rendiment, determinació i regularitat.(+)
Ampliar
20-12-06
Mitsubishi Motors España ha aconseguit un èxit en l’automobilisme esportiu espanyol amb un triplet de marques al nacional de ral·lis d’asfalt, terra, i muntanya. Entre el vehicles de sèrie s’imposa en tots els campionats disputats.(+)
Ampliar
07-12-06
Campions de la II Challenge Nissan 2006.(+)