Ampliar
15-04-13

L'Escuderia la Garrotxa torna a organitzar el tradiconal Eslàlom d’Olot (01-05-13) puntuable per el campionat català d'Eslàloms. Aquest any hi ha la novetat per tal de fomentar la inscripció, la posibilitat de participar amb un Permis de Participació (20€), per als pilots sense llicència. Aquests participants únicament podrán prendre part a la clase 1 (fins a 1.600 de sèrie) i 2 (fins a 1.600 preparats –tipus Autocross-) ....(+)

Ampliar
01-05-12

Després d’uns anys d’absència, la població garrotxina d’Olot va tornar a acollir el seu tradicional eslàlom, una cita de gran tradició sobretot als anys 80. El Recinte Firal d’Olot va ser l’escenari de la prova, un circuit d’una longitud d’un quilòmetre i d’una amplada mitja de 4 metres, on s’hi van reunir fins a 31 participants, molts d’aquests pilots implicats en ....(+)
• Fotos
• Classificacions

Ampliar
25-04-12

Després de varis anys, l'Escuderia La Garrotxa torna a organitzar l'Eslàlom que tanta tradició aporta a la localitat d'Olot, on a principis dels anys 80 aquestes curses eren molt habituals. El lloc escollit per a disputar la prova serà l'Estació del Carrilet d'Olot.
Tots els pilots d'aquesta entitat, molts d'ells implicats en competicions de terra, ja siguin autocròs o ral·lis, estaran a la sortida, juntament amb els especialistes de les últimes ....(+)

Fca.cat
13-03-09

Us informem dels següents canvis en el calendari de curses 2009 de la Federació Catalana:
• La Copa Catalana de Resistència Offroad suspesa el 08-03-09 a Mollerussa es disputarà el 03-05-09.
L'eslàlom de Vidreres previst per al 22 de març queda anul·lat.
• S'ha quadrat el calendari de proves Socials d'Autocròs.

(Calendari >>)

Ampliar
29-12-08

La gran novetat pel proper any podem dir que és la creació d'un nou Campionat de Catalunya, estem parlant de la Resistència Offroad per a turismes, en la que hi haurà 2 classes, vehicles fins a 1600cc i vehicles fins a 2000cc. Pel que fa a les altres disciplines l'Autocròs tindrà 8 proves puntuables, de les que 2 a la vegada també puntuaran per l'Espanya. En Eslàlom n'hi haurà 5, destacant l'absència de l'Eslàlom de Banyeres del Penedès ....(+)
• Calendari

Ampliar
23-11-08
Una temporada més, Mollerussa ha tancat el Campionat de Catalunya d'Eslàlom amb una proba disputada al traçat del "Pla de la Serra" de l'Escuderia de la capital del Pla d'Urgell. Trenta sis pilots en Turismes i set Monoplaces han participant al llarg de l'any en les quatre curses realitzades i de les quals en sortiren guanyadors els pilots Joan Llopart, fent ple en totes elles amb el seu turisme Opel Astra, i Jordi Pujol, amb un Demon Car de Car Cros.En la prova d'aquest passat cap de setmana, a la classe inferior, l'Opel Corsa que comparteixen ....(+)
Ampliar
28-09-08
La tercera cita puntuable per al Campionat de Catalunya d'Eslàlom va estar organitzada pel Motor Club Sentmenat al traçat d’Autocròs de què disposen a la ciutat vallesana, adequat per a l'especialitat amb les cintes pertinents, i del que Joan Llopart en sortí victoriós i més líder. Clàssics a la classe petita (Classe II), José M. Poyuelo i Àngel Torrequebrada tornaren a disputar-se la victòria amb l'Opel Corsa compartit. Aquesta vegada ve ser per al primer gràcies als errors del seu rival, que penalitzà en dues de les mànegues disputades. ....(+)
Ampliar
19-08-08
Per motius de força major insuperables que han afectat decisivament a Escuderia La Garrotxa, no es podrà organitzar la prova "Eslàlom d'Amer" el proper dissabte 23 d'agost, per tant queda aplaçada la mencionada prova i es comunicarà properament la nova data de realització. Esperem entenguin l'especial situació produïda, demanem disculpes pels possibles efectes col·laterals que s'hagin pogut produir i agraïm la seva consideració per la decisió presa. ....(+)
Ampliar
20-07-08
Sota l’organització conjunta de l’Escuderia Baix Penedès Racing i Lleida es va disputar la vuitena edició del Eslàlom que, puntuant per el Campionat Català, era la segona d’aquesta temporada. Dels vint-i-quatre pilots participants els que pujaren al mes alt del pòdium foren Jordi Pujol amb Car Cros i Joan Llopart amb Turismes. Dintre de les diferents classes Àngel Palleja i Martí Blanco també foren guanyadors destacats. A la Classe 1-2 amb tres participants, els cotxes més menuts tingueren poca rivalitat entre ells, el millor fou ....(+)
Ampliar
01-05-08

La diada de l’1 de maig fou l’escollida per l’Escuderia La Garrotxa per tornar a portar a Olot els eslàloms que tan bona acollida han tingut sempre que s’hi disputen. Aquesta ha estat la primera de les sis proves puntuables per al campionat aquesta temporada i ha reunit un total de 16 equips en quatre classes diferents. El guanyador, Joan Llopart, que vol tornar a aconseguir el guardó de l’any 2006. Prengueren part dins la Classe I i compartint un Seat Ibiza, Jordi Llinas i Jordi Dalmau; tots dos quedaren molt junts però al darrera de la classificació ....(+)
• Fotos

Ampliar
22-04-08

Després de tres anys, l'Escuderia La Garrotxa torna a organitzar l'Eslàlom que tanta tradició aporta a la localitat d'Olot, on a principis dels anys 80 aquestes curses eren molt habituals. El lloc escollit per a disputar la prova serà l'Estació del Carrilet d'Olot.
Tots els pilots d'aquesta entitat, molts d'ells implicats en competicions de terra, ja siguin autocròs o ral·lis, estaran a la sortida, juntament amb els especialistes de les últimes ....(+)
• Llista d'Inscrits

25-11-07
Amb aquesta sisena trobada dels pilots d'eslàlom al Circuit de Mollerussa, el Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat es dóna per acabat. Més de vint inscrits van presentar-se a la prova de l'Escuderia Mollerussa amb l'ànim de deixar un bon sabor de boca en aquesta darrera cita de la temporada.En el cas de la Classe II, estigué representada pels pilots que quasi mai fallen en aquesta categoria i que comparteixen Opel Corsa des de fa ja tres o quatre temporades, Josep Maria Poyuelo i Àngel Torrequebrada. La lluita fou entre ells amb el .....(+)
• Fotos
23-11-07
El V Eslàlom de Mollerussa tancarà per aquesta temporada el certamen català d'eslàlom, que enguany ha comptat amb sis proves. Les instal·lacions del parc "Pla de la Serra" seran el lloc de trobada dels pilots que disputen aquest campionat el proper diumenge. La cursa estarà organitzada per l'Escuderia Mollerussa. Pel que respecta al campionat, la lluita pel títol estarà centrada en Joan Llopart (Opel Astra), que voldrà guanyar-lo un cop més,
.
....(+)
26-09-07
Aquest cap de setmana serà el torn del Motor Club Sentmenat per organitzar la cinquena prova puntuable per al Campionat de Catalunya d'Eslàlom, que encara ja la seva recta final. Aquest serà el segon cop que aquesta escuderia organitza una cursa de màxim nivell català i la primera d'aquesta especialitat. A l'igual que en la passada trobada a Masquefa, aquest club està arrelat a les curses locals i comarcals, fet que de ben segur afavorirà la inscripció. Pel que fa als participants, els més destacats del certamen ....(+)
16-09-07
El Campionat de Catalunya d'Eslàlom va disputar diumenge a Masquefa la seva quarta prova puntuable, la qual es va dur a terme sota l'organització de Gas a Fons i en un circuit urbà mixt molt espectacular, d'uns 1300 m., on les diferències de terreny, amb asfalt, terra i sorra, juntament amb la pols, van dificultar la feina dels pilots. Aquesta vegada els especialistes d'autocròs encapçalats pel pilot local David Cabeza dominaren còmodament. En total prengueren part en la trobada vint-i-set equips.....(+)
12-09-07
El Club Esportiu Gas a Fons organitza per a aquest cap de setmana la quarta prova del Campionat de Catalunya d'Eslàlom, el 2n Eslàlom de Masquefa. Entre les cares més destacades enguany al campionat hi ha noms de la talla d'Oscar González, Joan Llopart, Albert Solé, Pablo González, Ángel Torrequebrada, Jordi Medina o José López. Ells i molts més disputaran aquesta quarta cita de la temporada, que puntua per als Grups I, II, III, IV i V. La cursa, amb quatre mànegues classificatòries, tindrà lloc diumenge al Circuit urbà de Masquefa,....(+)
25-08-07
Com en els darrers anys l'Escuderia La Garrotxa va ser l'encarregada d'organitzar l'Eslàlom del Circuit "Els Peluts" d'Amer, tercera prova puntuable pel Campionat Català d'enguany. A la prova hi van assistir una vintena de participants, destacant el gran nivell de tots ells. Les diverses mànegues de que va constar l'eslàlom van ser d'autèntica lluita per les primeres posicions entre Llopart, Salichs, Gonzàlez, farcy, Barcons i Brutau que van aconseguir uns cronos molt bons. Destacar que el millor temps en ....(+)
24-08-07
El passat 6 de maig de 2007, a conseqüència de les pluges, va quedar aplaçat el Campionat de Catalunya d'Eslàlom i l'Autocròs Social que s'havia de disputar al circuit d'Amer. Finalment s'ha trobat una nova data per disputar-se aquesta competició, però tindrà un nou format.
Es disputarà dissabte 25 d'agost i consistirà en una prova d'Eslàlom del Campionat de Catalunya, que alhora servirà com a entrenaments de la prova d'Autocròs que es farà a continuació. La peculiaritat
....(+)
01-07-07
A Banyeres del Penedès s'hi van disputar les dues primeres proves puntuables per al Campionat de Catalunya d'Eslàlom, que aquesta temporada ha començat amb molt retard, ja que les primeres curses varen ser ajornades per culpa de les pluges. L'Escuderia Baix Penedès i la de Lleida van organitzar, doncs, dues proves puntuables, una a disputar dissabte i l'altra diumenge. En la primera, els millors foren ser Josep López amb un Semog de Car Cross i Joan Llopart amb Opel Astra....(+)
27-06-07
Després que s'haguessin de suspendre les tres primeres proves de la temporada a causa de les pluges, aquest cap de setmana es disputaran les dues primeres cites puntuables per al Campionat de Catalunya d'Eslàlom, les quals es duran a terme a Banyeres del Penedès. Aquesta és ara com ara la més consolidada de les proves d'eslàlom del certamen català i serà la setena i vuitena vegades seguides que s'organitza a càrrec de les escuderies Baix Penedès Racing i Lleida. La novetat és la doble cursa, que disputarà una jornada dissabte i l'altra diumenge.....(+)
02-05-07
Camp. Catalunya d'Eslàlom + Autocròs Social. Amer
El proper 6 de Maig es celebrarà al Circuit dels Peluts (Amer) la primera prova del Camp. Catalunya d'Eslàlom juntament amb un Autocròs Social. (Més info: 650.139.337) -APLAÇADA PER INUNDACIÓ DEL CIRCUIT-
10-04-07
El Circuit de Lleida torna a acollir un prova del català d'Eslàlom. Aquest any la cursa d'eslàlom es celebra el dissabte per la tarda, i diumenge la d'Auotcròs. Es molt provable la participació de pilots estatals, degut a la proximitat de la primera prova del nacional d'Autocròs, que precisament, es celebra a aquest circuit.
• Web Oficial
• Horaris
26-11-06
El Català d’Eslàlom també va donar per finalitzat el campionat 2006 amb la disputa de la darrera prova puntuable, al Circuit de Mollerussa i sota l’organització de l’Escuderia del mateix nom....(+)