Ampliar
• Classificacions Cursa >
• Classificacions Campionat >
• Fotos >
• Web Oficial >
10-04-09

Aquest cap de setmana s'ha disputat la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Resistència Offroad a la població barcelonina de Masquefa. Finalment la prova s'ha pogut disputar, després de la suspensió la setmana passada deguda a les pluges caigudes.

Els joves pilots Guerrero/Abella/Goixart -Escuderia Lleida/Seat Ibiza 2.0- es van endur la victòria absoluta totalitzant 143 voltes, el segon lloc va ser per a Alonso/Alonso -Escuderia PRC/Seat Panda- amb 137 voltes i la tercera posició va ser per a Gimena/Gimena -Esc. PRC/VW Golf- amb 135 voltes. Aquests mateixos equips van conformar el podi de la Classe 2.

Pel que fa a la Classe 1 Boltà/Martínez -Escuderia Lleida/Peugeot 205- van assolir la primera posició amb un total de 135 voltes, la segona posició va ser per a Ferrer/Alhancin -Esc.PRC/Opel Corsa amb 139 voltes, i la tercera va ser per a González/González -ESC PRC/Opel Corsa- amb 108 voltes.

En quant a la classificació de la General del Campionat, la primera posició és per a Guerrero/Abella/Goixart -60p-, segons són Lucas/Sacristan -56p-, i tercers Ferrer/Alhancin -52p-. Pel que fa a la Classe 1, els primers són Ferrer/Alhancin -52p, segon és Boltà -42p-, i tercers Gel/Vilanova -40p-. I en la Classe 2, primers són Guerrero/Abella/Goixart -60p-, segons són Lucas/Sacristan -56p-, i tercers Alonso/Alonso -52p.-.

La pròxima prova d'aquest Campionat es realitzarà el dia 3 de maig a Mollerussa.

2009©offroad.cat