Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Horaris >
• Circuit >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
29-03-09

[Dissabte]

Al circuit d'Alcañiz -Motorland- es disputa durant aquest cap de setmana la primera prova del Campionat d'Espanya d’Autocròs de la temporada 2009. En la jornada d'avui dissabte s'han realitzat les verificacions administratives i tècniques, així com també les sessions qualificatives i la primera mànega classificatòria de totes les categories. La nota destacada de la jornada d'avui ha estat la pluja caiguda durant les mànegues classificatòries, que han deixat el circuit en unes condicions impracticables, que no ha impedit que es disputessin les curses previstes, excepte la Divisió 3 que es disputarà demà diumenge a primera hora.

En la Divisió 1 s'ha imposat Francesc Gutiérrez -Motor Competición/Citroën C2 4x4- amb un temps de 01:01.280, segon ha estat Pablo Antelo -Escuderia Ourense/Mitsubishi Lancer- amb 01:01.827, i tercer Antonio Garcia -Esc. Mollerussa/Nissan 350 Z- amb un temps de 01:01,963.

En la Divisió 2 Rubén Sastre ha obtingut la "pole" -Esc. Zamora/Opel Corsa- amb un temps de 01:00.962, segon ha estat Joan Salichs -Esc. Lleida/Seat Ibiza- amb un temps de 01:01,375, i la tercera posició ha estat per ha Celestino Iglesias -Iglesias Competición/Citroën Saxo- amb 01:01,402.

En la Divisió 2-A, Joaquim González -Esc. CAVA/Citroën Saxo- ha estat primer amb un temps de 01:02.388, segon s'ha situat Marc Barcons -Esc. La Garrotxa/Citroën Saxo- amb un temps de 01:02,570, i la tercera posició ha estat per Joan Serrat -Esc. Lleida/Peugeot 106- amb un temps de 01:03.016.

En la Divisió 3 Luis Muñoz -Rioja Racing/Nitokar- ha estat primer amb un temps de 01:05.564, segon s'ha situat David Pascual -Club Mirandés/Fórmula TT- amb un temps de 01:06.071, i la tercera posició ha estat per a Juan C. Barredo -Esc. Lleida/Atmos- amb un temps de 01:06.785.

Finalment en la Divisió Car Cros, ha saltat la sorpresa quan cap dels pilots prioritaris han aconseguit estar entre els millors llocs. La sessió qualificativa l'ha encapçalat Javier Lucena -Esc. Villarrobledo/Semog- amb un temps de 55.866, segon ha estat Angel Palomo -Esc. Talavera/Speed Car Xtrm- amb un temps de 56.230, i la tercera posició ha estat per a Igor Aguirrebeña -Esc. Urbasa/Nitokar- amb un temps de 56.494.

Segons la predicció meteorològica, s'espera que les condicions per la jornada de demà puguin millorar.

[Diumenge]

En el Circuit d’Autocròs de Motorland, a Alcañiz, s'ha donat inici a la temporada del Campionat d'Espanya d’Autocròs. En aquesta primera prova de la temporada s'han donat cita 94 participants i el fet destacable ha estat la intensa pluja caiguda durant el cap de setmana.

En Divisió 1, el pilot de l'equip Motor Competición, Francesc Gutiérrez –Citroën C2-, ha dominat la sessió qualificativa, seguit de Pablo Antelo –Mitsubishi Lancer- i Antonio García –Nissan 350Z- ha estat tercer. La primer mànega se l'ha adjudicat Gutiérrez, per davant de Jose M. Diego i José I. Pinedo. En la segona mànega, José M. Diego ha estat primer, segon Gutiérrez i tercer Pablo Antelo. En la final Antonio García ha aconseguit la victòria, José M. Diego s'ha situat tercer i Francesc Gutiérrez tercer.

Pel que fa a la Divisió 2, Rubèn Sastre –Esc. Zamora/Opel Corsa- ha guanyat en la qualificativa, Joan Salichs ha estat segon i Celestino Iglesias tercer. La primera Mànega l'ha dominat també Rubèn Sastre, seguit de Javier Gómez i Francisco Crespi, i en la segona mànega Rubèn Sastre s'ha imposat a Antonio Muntanyès i Joan Salichs. En la Final Joan Salichs –Esc. Lleida/Seat Ibiza- ha aconseguit la victòria, segon s'ha situat Josep Munné –Esc. Lleida/Seat Ibiza- i tercer Javier Gómez –Esc. Zamora/Peugeot 306-.

En la Divisió 2-A, i quant a la sessió qualificativa es referix, el primer ha estat Joaquín González –Esc. Cava/Citroën Saxo-, segon Marc Barcons i tercer Joan Serrat. La primera mànega se l'ha adjudicat Marc Barcons, segon s'ha situat Joan Serrat i tercer Montxo Coroso. La segona mànega ha sigut per a Joaquin González, seguit de Joan Serrat i Marc Barcons. En la final, la primera posició ha estat per a Marc Barcons –Esc- La Garrotxa/Citroën Saxo-, segon Joan Serrat –Esc. Lleida/Peugeot 106- i tercer Joaquin González –Esc. Cava/Citroën Saxo-.

En referència a la Divisió 3, la sessió qualificativa se l'ha adjudicat Luis Muñoz –Rioja Racing/Nitokar-, la segona plaça ha estat per a David Pascual i la tercera per a Pablo Fernández. La primera mànega se l'ha adjudicat Pablo Fernández, segon s'ha col·locat Carlos Hernando i tercer Juan C. Barredo. La segona mànega ha estat per a Pablo Fernández, seguit de Carlos Hernando i Garikoitz Lucio. En la final, primer s'ha col·locat Pablo Fernández –Esc. Lugones/Fórmula Patrick-, segon s'ha situat Roberto Urruchi –AC Mirandés/Formula TT- i la tercera posició se l'ha adjudicat Luis Muñoz –Rioja Racing/Nitokar-.

En la categoria Car Cros, s'ha tornat a veure el màxim espectacle durant tot el cap de setmana, ja que la igualtat existent es fa patent carrera darrera carrera. En els entrenaments cronometrats es va imposar un sorprenent Javier Lucena –Esc. Villarrobledo/Semog-, per davant d'Angel Palomo i Igor Aguirrebeña. En la primera mànega va ser Igor Aguirrebeña qui va marcar la primera posició per davant de Marc Batlle i Miker Erauskin, i en la segona mànega, Marc Batlle va aconseguir la primera plaça per davant de Jordi Puigvert i Marc Roma. Disputada la Final, el pilot d'Escuderia Lleida, Marc Batlle –Speed Car- es va endur la victòria per davant dels dos pilots de l'equip Autopasión Jordi Puigvert –Demon Car- i Javier Paz –Yacar Cross-, que van ser segon i tercer respectivament.
2008©offroad.cat