• Llista d'inscrits >
• Classificacions Cursa >
• Fotos >
• Web Oficial>
15-02-09

La primera prova d'aquest Campionat, amb nou format respecte l'any anterior, s'ha disputat avui al Circuit de Lleida i organitzada per l'Escuderia Lleida. Aquesta és la primera prova amb el nou format de cursa, on la principal característica és que la competició és de resistència i en la que els equips estan formats per 2 o 3 pilots, els quals van realitzant relleus al llarg de les 3 hores de durada.

La cursa ha estat dominada per Cànovas/Brutau -Opel Astra/Escuderia Lleida-, però a 5 minuts del final han sofert una punxada que els hi ha fet perdre la primera posició a favor de Molas/Agustina /Barcons -VW Golf GTI/Escuderia Lleida- que han totalitzat 145 voltes, superant d'aquesta forma per 53 segons a Cànovas/Brutau. La tercera posició de la classificació general ha estat per a Bañeres/Segalàs -Nissan Sunny/Escuderia Lleida-. Aquestes tres primeres posicions han estat les mateixes per al podi de la Classe 2.

En la Classe 1, Gutiérrez/Cano -Seat Ibiza/Escuderia Mollerussa- s'han imposat amb 134 voltes, segons han estat Valero/Jauset -Seat Ibiza-Escuderia Lleida- amb 123 voltes i la tercera posició del podi ha estat per a Grébol/Grébol/Grébol -Opel Corsa/Escuderia Lleida- amb 114 voltes.

La pròxima prova d'aquest Open Offroad de Lleida es disputarà al Circuit de Mollerussa el proper 8 de març.