• Horaris >
• Llista d'inscrits >
• Classificacions Cursa >
• Web Oficial>
23-11-08

Una temporada més, Mollerussa ha tancat el Campionat de Catalunya d'Eslàlom amb una proba disputada al traçat del "Pla de la Serra" de l'Escuderia de la capital del Pla d'Urgell. Trenta sis pilots en Turismes i set Monoplaces han participant al llarg de l'any en les quatre curses realitzades i de les quals en sortiren guanyadors els pilots Joan Llopart, fent ple en totes elles amb el seu turisme Opel Astra, i Jordi Pujol, amb un Demon Car de Car Cros.

En la prova d'aquest passat cap de setmana, a la classe inferior, l'Opel Corsa que comparteixen Josep Maria Poyuelo i Àngel Torrequebrada els donà a tots dos els mateixos punts a la fi del campionat; l'Àngel guanyà en la classe petita.

A l'igual que la darrera temporada i englobats en la classe V, l'Oscar González i en Joan Llopart es jugaven el títol de pilots de Turismes i també d'aquesta classe. Les quatre curses guanyades per Joan i el seu Opel Astra no foren suficients per rematar el domini, i una pana en aquesta sortida era fatal. Però no fou el cas, ni tan sols un error en la segona passada -porta oberta en ple tram- i la lògica desconcentració, li impediren que en la darrera mànega ho donés tot i marqués el millor temps de la matinal. Sis segons el separaren d'Oscar González, pel que el campionat tornà a anar a mans de Joan Llopart en una lluita que en aquesta ocasió no comptà amb la presència de Joan A. Lampreave, i que tingué en el Fura de Morgades el rival més encertat.

Aquesta vegada foren sis els pilots de Car Cros intentant saltejar els paranys d'habilitat en el millor temps. Els Speed Car de Cla i Vich dominaren en la primera tanda, encara que en la segona els líders, Pujol (Demon) i Duran (Xtrm) posaren les coses a lloc, i a la tercera passada acabaren de rematar la feina amb victòria final per a Pujol. El tercer al podi va ser Ferran Baca, just per davant de Cla.