Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Web >
26-10-08
Camp. Catalunya d'Autocròs Tàrrega

La vuitena cursa del Campionat de Catalunya d'Autocròs disputada aquest passat cap de setmana a Tàrrega comptà amb un total de vint-i-un participants en les tres categories presents. Tot i això les curses foren molt disputades i atractives, gràcies en bona part als guanyadors, Jordi Puigvert, Jesús Molas i Marc Barcons.

Marc Barcons i el seu Citroën Saxo dominaren en Turismes de 1600 c.c. Ja campió des de la passada prova, Marc va dominar-ho tot, només un error amb una bandera li va fer perdre una mànega a favor de Soldevila, el rival més ràpid, però una avaria el va fer abandonar a mitja cursa de la final. La segona posició fou per al Peugeot 205 de Xavier Mora, encara que molt separat; Isidre Morgades (Seat Fura) i Gerard Abella (Seat Ibiza) foren següents en finalitzar.

En turismes de 2000 c.c. el retorn de Josep Munné amb un Seat Ibiza fou celebrat amb un millor parcial en entrenaments, però en cursa els problemes de transmissió el deixaren fora de la lluita en totes tres sortides. Els Ibiza de Joan Salichs i Jesús Molas i l'Opel Corsa de Jordi Costa, amb permís de Ramon Oliver (Seat Ibiza), tingueren la cursa a les seves mans. La sortida esplèndida de Molas el col•locà en primer lloc, posició que no va deixar fins l'arribada. Els constants atacs de Salichs no donaren el fruit que volia i va haver de conformar-se amb ser segon, classificant-se tercer Costa. Problemes de motor obligaren a abandonar a Oliver i el seu Seat.

Entre els Car Cros els tres màxims implicats en la lluita pel títol dominaren les primeres tandes d'entrenaments. Jordi Puigvert, Santi Montalbán i Marc Batlle eren els pilots a batre. Dels tres fou Montalbán el més perjudicat en les sèries, i a la final sortí l'últim; els altres dominaren, primer Jordi Puigvert (Demon) i després Marc Batlle (Xtrm), i s'endugueren els punts que els permeten acostar-se al líder, Santiago (Demon).

2008©offroad.cat