Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Fotos 2006 >
• Web >
12-10-08
Camp. Catalunya d'Autocròs Lleida

Un total de 32 equips participaren en la setena cursa del Campionat de Catalunya d'Autocròs al circuit Municipal de Lleida, seu de l'Escuderia Lleida, organitzadora de la prova. La victòria va ser en aquesta ocasió per a Jordi Puigvert, Joan Salichs i Joan Bonamusa.

A la final de Turismes fins 1600 cc el Citroën de Marc Barcons (Citroën Saxo) marcaria diferències en la primera volta, però la sorpresa saltà quan una inesperada virolla al revolt més ràpid el deixà enrederit, passant-li al davant Joan Bonamusa, Vicente La Torre i Joel Guerrero, tots tres amb Peugeot 205. La lluita entre aquests tres fou la tònica de les sis voltes restants, amb canvis constants. El guanyador final va ser Bonamusa, que va mantenir un bon ritme i obtingué la seva primera victòria. Completaren el podi La Torre i Barcons, seguits de Guerrero i de Joan Soldevila, que podia haver entrat en la lluita, però una virolla el deixà enrederit.

En Turismes de 2000 cc. el segon títol nacional consecutiu per a Joan Salichs li dóna ales i deixa poques opcions als seus rivals, una d'elles fou en la segona mànega d'entrenaments, en què els problemes del seu Ibiza el deixaren enrederit, encara que tant en entrenaments com a la primera classificatòria fou el millor. Costa (Opel Corsa), Molas (Seat Ibiza) i Crespí (Opel Corsa) mantingueren l'emoció a la segona tanda. Ja a la final, Joan Salichs superà els seus rivals a la sortida, on un inesperat Josep Serra (Seat Ibiza) era segon, amb problemes per a Joan Serrat (Citroën ZX) i Jordi Costa. El primer es destacà sense miraments i arribà a rodar a més de dos segons d'avantatge per volta, obtenint una victòria contundent. Jesús Molas primer i després Joan Serrat s'imposaren a Serra,completant les posicions d'honor.

Entre els Car Cros la pèssima sortida de Casas era aprofitada per Santi Montalbán, Jordi Puigvert i Marc Batlle per escapar-se i obrir un forat a Calm, Albert Montalbán i la resta. Posteriorment una virolla de Santi, que esquivà Puigvert, afectà Batlle, el qual va perdre moltes posicions i va haver de remuntar, finalitzant setè. La victòria va ser per a Jordi Puigvert, la tercera consecutiva. Santi Montalbán va ser segon, i Albert Montalbán tercer, imposant el seu Speed Car Xtrm al Demon Car del garrotxí Antoni Calm.

2008©offroad.cat