Ampliar
• Web Oficial >
28-09-08

Els passats 27 i 28 de setembre es va disputar l'onzena i última prova del Campionat d'Europa d’Autocròs al circuit Francès de Saint Igny de Vers.

En la Divisió 1 Kvashnin es va imposar per davant de Giarolo i Brozek, d'aquesta forma la Classificació Final del Campionat ha quedat encapçalada pel lituà Naujokaitis amb VW Polo T-16 (153p), el rus Kvashnin ha quedat segon amb Renault Clio T-16 (145p) i el txec Fejfar amb Skoda Fabia T-16 ha estat tercer (130p).

La Divisió 3-A va estar dominada per Nosalek, seguit de Marty i tercer va classificar-se Freischlad, d'aquesta forma la Classificació Final del Campionat ha quedat encapçalada pel txec Hanák amb TT VW (161p), seguit del també txec Musil amb TT Suzuki (136p) i la tercera posició l'ha ocupat finalment l'alemany Freischlad TT Buchl (130p).

En la Divisió 3, Stubbe va guanyar la Final, segon va ser Bartos i tercer Svabenksy. Amb aquests resultats la Classificació Final ha quedat com segueix: primer l'alemany Stubbe amb TT Fast&Speed (164p), el Txec Turek amb TT BMW (161p), i tercer el també txec Bartos amb TT Ford (133p).

La Divisió Junior Buggy va estar dominada pel ràpid Zeman, seguit de Pospisilik i tercer va classificar-se Kupec, d'aquesta forma la Classificació Final ha quedat encapçalada pel txec Zenan amb TT-Júnior Yamaha (173p), seguit del txec Pospisilik amb TT-Júnior Honda (156p) i la tercera posició ha estat pel també txec Sekanina TT Suzuki (141p).

2008©offroad.cat