Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
07-09-08

A la localitat de Miranda de Ebro va disputar-se aquest passat cap de setmana la cinquena prova del Campionat d'Espanya d’Autocròs. La prova va ser organitzada per l'Automóvil Club Mirandés i hi van prendre part un centenar de participants en les diferents categories convocades.

En la Divisió 1, Salvador Fugardo -Esc. Mollerussa/Peugeot 306 T-16- va assolir la primera posició per davant del seu germà Manel Fugardo –Esc. Mollerussa/Peugeot 205 T-16- i la tercera posició va ser per José M. Diego –Esc. Arceniaga/Daewoo Lanos T-16-.

En la Divisió 2, el primer va ser Joan Salichs –Esc. Lleida/Seat Ibiza-, segon va ser Josep Prims –Esc. Lleida/Opel Corsa- i tercer Alberto Enriquez –Esc. Zamora/Opel Astra-.

En la Divisió 2-A, la sorpresa la va marcar David Boltà –Esc. Lleida/Peugeot 206- que va obtenir la victòria per davant de Emilio García –AC Mirandés/Peugeot 205 R- i Xavier Crespi –Esc. Lleida/Honda Civic- que va ser tercer.

En la Divisió Car Cros novament es va palesar la igualtat existent entre els pilots participants. En aquests moments 5 són els pilots que poden aconseguir el Títol a la última prova que es disputarà els dies 20 i 21 de setembre a la Ciudad del Motor de Aragon a Alcañiz. La Final A va començar amb la bona sortida dels pilots Joan E. De Maria i Marc Batlle de la Escuderia Lleida i Jordi Puigvert i Sergio Ortega de l'equip Autopasion, que van encapçalar les primeres places durant les primeres voltes. Finalment la primera posició va ser per Joan E. De Maria –Esc. Lleida/Speed Car-, segon va ser Jordi Puigvert -Autopasion/Demon Car- i tercer un sorprenent Ivan Ares -RACC Motor Sport/Speed Car- després de superar a Batlle i Ortega que van patir problemes tècnics.

2008©offroad.cat