Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Reglament >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
17-08-08

Al Circuit José Ramón Losada s'ha disputat el quart meeting del Campionat d'Espanya d’Autocròs, en el que s'han donat cita uns 140 participants que han fet les delícies del públic assistent. La penya Autocross Arteixo ha evidenciat novament la denominació de la seva prova com la "catedral" de l'Autocròs a nivell Nacional, fet que s'evidencia per la gran participació, impressionant presència de públic i magnífica organització.

En Divisió 1, Roberto Rodríguez ha dominat els entrenaments amb un temps de 55,788, Santiago Ares ha estat segon i Amador Vidal tercer. La primera mànega se la va adjudicar Santiago Ares, Amador Vidal s'ha situat segon i Roberto Rodríguez tercer. En la segona mànega Roberto Rodríguez va ser el més ràpid i va ocupar la primera plaça, Amador Vidal va ser segon i Salvador Fugardo tercer. En la Final B Antonio García i Felipe Fernández van aconseguir les dos primeres posicions respectivament i d'aquesta forma van accedir a la Final A. En la finalíssima Amador Vidal –AR Vidal/Mitsubishi Lancer T-16- va aconseguir el primer calaix del podi després d'una intensa i espectacular lluita amb Roberto Rodríguez qui va haver d'abandonar per avaria mecànica, la segona plaça va ser per a Salvador Fugardo –Esc. Mollerussa/Peugeot 306 T-16- la tercera per al portuguès Americo Moreira –Autocross Arteixo/Mitsubishi Lancer T-16-.

Pel que fa a la Divisió 2, Jose Sánchez va guanyar els entrenaments amb un temps d'1,00,078, Sergio Canela va ser segon i Joan Salichs tercer. La primera Mànega va estar dominada també per Jesús Sánchez, seguit de Sergio Cancela i Joan Salichs, i en la segona mànega Sergio Cancela es va imposar a Joan Salichs i Asier Oiarbide. En la Final B José L. Navarro i Javier Gómez van aconseguir el seu pas a la Final A. En la Final A Sergio Cancela –Autocross Arteixo/Peugeot 106- va obtindre la victòria, segon es va situar Joan Salichs –Esc. Lleida/Seat Ibiza- i tercer Daniel Villanueva –AC Mirandes Peugeot 206-.

En la Divisió 2-A, la sorpresa la va protagonitzar el mallorquí José Martorell imposant-se amb un espectacular crono de 59,959, segon va ser Marc Barcons i tercer Jesús Iturburu. La primera classificatòria va ser per a Jesús Iturburu, segon va ser Joan Serrat i tercer Angel Pérez. La segona classificatòria va ser per a Joan Serrat, segon va ser Angel Pérez i tercer Adrian Queijo. La Final B va ser guanyada per Marc Barcons després d'una sensacional remuntada des del final de la graella, i la segona posició que donava accés a la Final A va ser per a Jordi Sirvent. En la Final A novament l'experimentat Joan Serrat –Esc. Lleida/Citroën Saxo- es va alçar amb la victòria per davant d'Adrian Queijo –Autocross Arteixo/Peugeot 206- i Jacinto Llista –Esc. La Corunya/Fonda Civic-, tercer.

En la categoria Car Cros, s'ha tornat a veure la igualtat existent que es fa patent carrera després de carrera. En els entrenaments cronometrats es va imposar el pilot local Sergio Bello amb un temps de 53,255, per davant de Joan E. De Marian i Marc Batlle. En la primera mànega va ser Marc Batlle qui va marcar la primera posició per davant de Santi Montalbán i Eduardo Mosquera, i en la segona mànega Joan E. De Maria va ser el més ràpid, seguit de Santi Montalbán i Sergio Ortega. En la Final B celebrada, els tres primers es van classificar per a la final, concretament van ser Marc Roma, Alberto Lorenzo i Pedro Felipe Costa. Disputada la Final A, un espectacular Santi Montalbán –Esc. Lleida/Demon Car- va aconseguir la victòria en un circuit tradicionalment feu dels pilots gallecs, segon va ser Héctor López –Autocross Arteixo/Semog- i tercer Eduardo Mosquera –Autocross Arteixo/Semog-.

Finalment en el Trofeu Fórmula TT previst en el Programa Horari de la prova com a prova espectacle, David Pascual –AC Mirandes/TT Suzuki- va aconseguir la victòria, segon va ser Carlos Hernando – AC Mirandes/TT Ford- i tercer Pablo Fernández –Esc. Bugones/TT Patrick BMW-.

2008©offroad.cat