Ampliar
• Web Oficial >
• Web Alternativa >
03-08-08

Els passats 2 i 3 d'agost es va disputar la sisena prova del Campionat d'Europa d’Autocròs al circuit eslovac de Lucenec.
En la Divisió 1 Naujokaitis es va imposar per davant de Kvashnin i Giarolo, d'aquesta forma la provisional l'encapçala el lituà Naujokaitis amb VW Polo T-16 (110p), el rus Kvashnin es segon amb Renault Clio T-16 (90p) i el txec Fejfar amb Skoda Fabia T-16 es tercer (83p).
La Divisió 3-A va estar dominada per Lagodny, seguit de Hanak i tercer va classificar-se Musil, d'aquesta forma la provisional l'encapçala el txec Hanák amb TT VW (117p), seguit del txec Musil amb TT Suzuki (86p) i la tercera posició l'ocupa l'holandès Waldschmidt TT Ford (84p).
En la categoria reina de d’Autocròs, la Divisió 3, Turek va guanyar la Final, segon va ser Bartos i tercer Kerka, amb aquests resultats, encapçala la provisional el Txec Turek amb TT BMW (107p), l'alemany Stubbe és segons amb TT Stubbe (98p) i tercer es situa el també txec Bartos amb TT Ford (90p).
La Divisió Junior Buggy va estar dominada per Pospisilik, seguit de Zenan i tercer va classificar-se Demkin, d'aquesta forma la provisional l'encapçala el txec Zenan amb TT Yamaha (121p), seguit del txec Pospisilik amb TT Suzuki (102p) i la tercera posició l'ocupa el també txec Skakina TT Suzuki (102p).
La pròxima prova del Campionat d'Europa d’Autocròs es disputarà al circuit hongarès de Nyirad el 23 i 24 d'agost.

2008©offroad.cat