Ampliar
• Web Oficial >
06-07-08

Impressionant victòria de Markus Gronholm en la sisena prova de l'Europeu de Ral·licròs que s'ha disputat aquest passat cap de setmana al Circuit suec de Holjes. Gronholm -Ford Fiesta ST T-16- ha aconseguit la victòria, segon ha estat Hansen -Citroën C4 T-16-, tercer Jernberg -Skoda Fabia T-16-, seguits de Walfridsson -Renault Clio T-16-, Hunsbet -Volvo S40 T-16- i el sisè ha estat Eriksson -Ford Fiesta T-16- i . Amb aquests resultats la classificació general de la Divisió 1 l'encapçala Hansen (86p) seguit de Hunsbedt (79p) i la tercera plaça l'ocupa Jernberg (77p).

En la Divisió 1-A, Pinomaki -Renault Clio- ha guanyat, segon ha estat Bossard -Citroën C2-, tercer lysen -Citroen Saxo-, quart Leganov -VW Plo-, cinquè Hvaal -Citroen Saxo- i sisè Kalny -Peugeot 206-. Pel que fa a la classificació provisional d'aquesta divisió 1, la primera posició és per a Pinomaki (95p), segon és Bossard (82p) i tercers Cermak (71p)

Per la seva banda en la Divisió 2, Kotek -Honda Civic Tipe R- ha aconseguit la victòria per davant de Smetana -Renault Clio-, Lundmark - Renault Clio, Padgurskis -Renault Clio- Valle -Opel Astra OPC- i el sisè ha estat Castoral -Opel Astra OPC-. Amb aquets resultats el primer classificat és Kotek (97p), segon és Castoral (89) i tercer Padgurskis.

La propera prova del ERC es disputarà el dia 9 i 10 d'agost al Duivelsbergcircuit-Maasmechelen de Bèlgica.

2008©offroad.cat