Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Fotos 2007>
• Web >
29-06-08
Camp. Catalunya d'Autocròs Alguaire

L'Escuderia C.A.V.A. d'Alguaire va organitzar el passat diumenge la sisena cursa del Campionat de Catalunya d'Autocròs a les instal·lacions del "Sagrat Cor".

La trobada la van inaugurar els Turismes de 1600 c.c. El garrotxí Marc Barcons dominà la sessió d'entrenaments amb el seu Citroën Saxo, seguit de Vicente De la Torre amb un Peugeot 205 i de l'Honda Cívic de Xavier Crespí (fill). La primera semifinal fou idèntica als temps d'entrenaments; en la següent va guanyar Vicente per davant de Soldevila (Citroën Saxo) i Barcons amb una roda punxada. A la final Barcons i De la Torre tenien la carrera a les seves mans. Marc va fer una cursa ràpida i només al final va alentir la marxa, tot i això deixà a set segons al seu màxim rival d'aquesta divisió. Vicente i el seu Peugeot van ser segons de la categoria, aquest cop amb Bonamusa amb un altre Peugeot 205, el qual va estar entretingut amb Gerard Abella i el Seat Ibiza, que varen donar guerra en la seva millor carrera.

A la div. II (2000 c.c.) Salichs (Seat Ibiza), Costa (Opel Corsa), Oliver (Seat Ibiza) i finalment Serrat (Citroën ZX) dominaren a plaer els entrenaments i també les classificatòries. A la final ningú va ser capaç de frenar el duet Salichs-Costa que aquesta temporada tenen un frec a frec molt interessant que aquí finalitzà a favor de l'Ibiza de Joan. Ramón Oliver va fer-se amb el tercer lloc del pòdium sense cap mena de pressió per part de l'Ibiza de Jiménez, que sí va tenir la plaça molt sol·licitada pels gironins Montaner i Vilaplana.

En Car Cròs el campió estatal Marc Batlle va ser el millor en entrenaments per escàs marge enfront d'un altre Speed Car Xtrm, el de Joaquim Liébanes, i tres Demon Car que entraren en el mateix segon. Les quatre classificatòries se les apuntaren Liébanes, Puigvert i per partida doble Santi Montalbán, però el motor del seu vehicle va fallar i no sortí a la final. Albert Montalbán (Xtrm) i Pere Calvo (Demon) tingueren actuacions destacades a l'igual que Batlle, encara que podia estar més amunt, cosa que sí va fer a la final, amb un segon lloc indiscutible i que sumat als últims quatre pòdiums el situen com a líder del campionat, encara que per molt poc respecte a Santi. El primer lloc va ser per a Jordi Puigvert, mentre que tercer va ser per a Joaquim Liébanes, confirmant la seva progressió. Els Xtrm d'Albert Montalbán, Albert Riera i el novell Borràs sumaren un grapat de punts i les seves actuacions no passaren inadvertides.

2008©offroad.cat