Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Web >
15-06-08
Camp. Catalunya d'Autocròs Sentmenat

Aquest cap de setmana ha estat el torn del Motor Club de Sentmenat d'organitzar la cinquena cursa puntuable per al Campionat de Catalunya d'Autocròs. Hi hagué 53 equips presents i en sortiren vencedors l'olotí Marc Barcons, el pilot del Maresme Joan Salichs i el pilot de Vallgorguina Jordi Puigvert.

Hi hagué una important participació en Turismes DIIA, i ben renyida en la primera tanda. La final fou dominada per marc Barcons (Citroën Saxo) de principi a fi, tot i que Vicente De la Torre (Peugeot 205) li posà les coses difícils, i la remuntada de Joan Soldevila (Citroën Saxo) fou determinant per frenar a Vicente del possible atac a la primera posició. Finalment, la segona posició se l'endugué Vicente, essent tercer Joan. Els següents classificats foren Joan Bonamusa (Peugeot 205), Xavier Crespí (Honda Civic) i David Boltà (Peugeot 206), que lluitaren entre ells fins al final.

En la categoria gran de Turismes, la de 2000 c.c., s'ha de parlar d'un nom propi, el de Joan Salichs, que vol tornar a guanyar el campionat que l'any passat va perdre davant Brutau. En les dues classificatòries en les que fou dominador ressaltà Jordi Costa (Opel Corsa) com a rival directe, mentre que Serra (Seat Ibiza), Jesús Molas (VW Golf) o Joan Serrat (Citroën ZX) hi posaren el punt de competitivitat. La final la va controlar Joan Salichs, mentre per darrera seu lluitaven Jordi Costa i Joan Serrat, que amb un cotxe molt inferior a la resta va haver d'arriscar molt. La segona posició fou per a Jordi, essent tercer Joan. El Seat Ibiza de Julián Rey va remuntar fins el quart lloc i lluny de Molas, cinquè.

La tercera i última de les divisions presents, va ser la de monoplaces de Car Cròs, amb vint-i-tres equips presents. Marc Batlle (Xtrm) campió estatal, Jordi Puigvert (Demon) guanyador de la primera cursa Nacional i el líder Santi Montalbán (Demon), foren els primers als entrenaments, així com en les mànegues següents, juntament amb Joaquim Liébanes (Xtrm), i destacant també Pere Calvo (Demon) i Martí Sanz (Xtrm). Un cop a la final, Puigvert va aguantar la primera posició durant tota la cursa, en les primeres voltes força pressionat per Santi Montalbán, que en un moment de la competició va perdre diverses posicions irrecuperables. El segon lloc fou heretat per Batlle sense possibilitat d'acostar-se al Demon, mentre que el tercer va ser Pere Calvo, després de desfer-se de Liébanes en una lluita ben portada.

2008©offroad.cat