Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
01-06-08

Al Circuit Parc de la Serra de Mollerussa s'ha disputat el tercer meeting del Campionat d'Espanya d'Autocròs, en el que s'han donat cita uns noranta participants que han fet les delícies del públic assistent.
En Divisió 1, Manel Fugardo ha dominat els entrenaments, Roberto Rodríguez ha estat segon i Antonio García tercer. La primer mànega se l'ha adjudicat Manel Fugardo, Jesús Llorente s'ha situat segon i Salvador Fugardo tercer. En la segona mànega Salvador Fugardo ha estat més ràpid i ha ocupat la primera plaça, el seu germà Manel s'ha situat segon i el seu pare David tercer. En la finalíssima Salvador Fugardo ha aconseguit el primer lloc del podi, la segona plaça ha estat per a Manel Fugardo i la tercera per a Jesús Llorente. D'aquesta manera i a l'espera de confirmar els resultats Oficials, Manel Fugardo -Escuderia Mollerussa/Peugeot 206 T-16- encapçalaria la provisional del Campionat, la segona posició seria per al seu germà Salvador -Escuderia Mollerussa/Peugeot 306 T-16-, la tercera seria para per a Antonio García -Escuderia Mollerussa/Peugeot 206 T-16-, la quarta per a Jesus Llorente -Escuderia Arceniaga/Peugeot 206 T-16- i la cinquena per a David Fugardo -Escuderia Mollerussa/Peugeot 306 T-16-.
Pel que fa a la Divisió 2, Josep Prims ha guanyat els entrenaments, Pablo Sampol ha estat segon i Joan Salichs tercer. La primera Mànega l'ha dominat també Josep Prims, seguit de Pablo Sampol i Joan Salichs, i en la segona mànega Joan Salichs s'ha imposat a Jesus Molas i Miguel A. Verge. En la Final Joan Salichs ha aconseguit la victòria, segon s'ha situat Jesus Molas i tercer Asier Oiarbide. Pel que fa a la classificació general provisional del Campionat, a l'espera dels resultats Oficials, primer es situa Joan Salichs -Escuderia Lleida/Seat Ibiza-, segon Josep Prims -Escuderia Lleida/Opel Corsa-, tercer Jesus Molas -Escuderia Lleida/Seat Ibiza- quart Pablo Sampol -Escuderia Drach/Honda Civic- i cinquè Juan C. Escribano -Escuderia Zamora/Seat Ibiza.
En la Divisió 2-A hi ha hagut una extrema igualtat, ja que tant en els entrenaments cronometrats, en la primer mànega com en la segona, el primer ha estat Joan Soldevila, segon Marc Barcons i tercer Albert Sirvent. En la final la sorpresa l'ha donat l'experimentat Joan Serrat que s'ha alçat amb la victòria per davant d'Albert Sirvent i Marc Barcons, tercer. D'esta manera i a l'espera dels resultats Oficials Joan Serrat -Escuderia Lleida-Citroen Saxo- i Marc Barcons -Escuderia La Garrotxa-Citroen Saxo- tindrien la mateixa puntuació, tercer es situaria Albert Sirvent -Escuderia CAVA/Citroen Saxo-, quart Jesus Iturburu -Euskadi Racing/Citroen Saxo-, i cinquè el mallorquí Gabriel Bibiloni -Escuderia Drach/Citroen Saxo-.
En la categoria Car Cròs, s'ha tornat a veure el màxim espectacle durant tot el cap de setmana, ja que la igualtat existent es fa patent en cada cursa del Campionat. En els entrenaments cronometrats es va imposar el Campió del passat any Marc Batlle, per davant de Sergio Ortega i Santi Montalban. En la primera mànega va ser Sergio Ortega qui va marcar la primera posició per davant de Santi Montalban i David Berasain, i en la segona mànega Sergio Ortega va repetir la primera posició, seguit de Carlos Villanueva i Alberto Montalban. En la repesca celebrada, els tres primers es van classificar per a la final, concretament van ser Hector Mora, Delfí Lahoz i Albert Riera. D'esta manera el regular pilot d'Autopassión, Sergio Ortega, obtenia la pole en la gran final, compartint la primera línia amb Santi Montalban i David Berasain. Disputada la mencionada Final, l'èxit va ser rotund per a l'Escuderia Lleida, ja que els tres llocs del podi van ser per a tres dels seus pilots, concretament Santi Montalban va ser primer, seguit de Joan E. de Maria i Marc Batlle. D'esta manera i a l'espera de les classificacions Oficials la classificació del Campionat s'apreta molt més, situant-se primer Santi Montalban -Escuderia Lleida -Demon Car-, segon és Sergio Ortega -Autopasion/Demon Car-, tercer se situa Jordi Puigvert -Autopasion/Demon Car-, quart Sergio Bello -Autocròs Arteixo/Speed Car- i cinquè Joan E. de Maria -Escuderia Lleida/Speed Car-

2008©offroad.cat