Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Horaris >
• Fotos 2007 >
• Web Oficial >
08-05-08

Degut al temporal de pluges del cap de setmana passat, la prova del Campionat d'Espanya a celebrar-se a contrades catalanes, concretament al Circuit de Lleida, ha hagut d'aplaçar-se. Analitzada la situació global i per evitar més perjudicis a tots els interessats, l'aplaçament és d'una setmana. Per tant els propers 17 i 18 de maig es donaran cita a Lleida els millors pilots de l'Espanya d'Autocròs.

Aquest cap de setmana tindrà lloc la tercera prova puntuable per al Campionat de Catalunya d'Autocròs, la qual puntuarà també per al certamen nacional. La prova serà organitzada per l'Escuderia Lleida, que en la seva 10a edició reunirà els millors especialistes d'autocròs, acostant-se als 130 participants.
Destacar que el certamen nacional l'encapçalen els pilots de casa Jordi Puigvert, Manel Fugardo, Joan Salichs i Joan Serrat. Alguns pilots catalans amb bones perspectives són De María i Batlle amb Car Cròs, Garcia i Salvador Fugardo en 4x4, Prims o Molas en 2000, i González o Barcons en 1600.

2008©offroad.cat