• Llista d'imscrits>
• Classificacions >
• Fotos >
01-05-08
Campionat Catalunya Eslàlom Olot

La diada de l’1 de maig fou l’escollida per l’Escuderia La Garrotxa per tornar a portar a Olot els eslàloms que tan bona acollida han tingut sempre que s’hi disputen. Aquesta ha estat la primera de les sis proves puntuables per al campionat aquesta temporada i ha reunit un total de 16 equips en quatre classes diferents. El guanyador, Joan Llopart, que vol tornar a aconseguir el guardó de l’any 2006.
Prengueren part dins la Classe I i compartint un Seat Ibiza, Jordi Llinas i Jordi Dalmau; tots dos quedaren molt junts però al darrera de la classificació. En la Classe IV, dos pilots de qualitat com Marc Barcons i Josep Brutau, tots dos amb el Peugeot 106 Intercar, intentaren lluitar per guanyar la cursa, juntament amb Oscar Tirado, que va ser desè, mentre que Brutau, amb problemes físics, no va poder estar a l’alçada de Barcons, que a les dues últimes passades superà tots els contrincants de la general menys al guanyador, Joan Llopart.

Llopart (Opel Astra), va sortir vencedor de la prova i de la Classe V. Només el vigent campió, Oscar González (Opel Kadett), li ensenyà les dents a la primera passada, després un palier trencat el desconcentrà i va quedar quart absolut per darrera de Joan Salichs i el seu Ibiza. A continuació, també amb aquest model de Seat, es classificaren Francesc Busquets i Joan Lampreave.
Els pilots dels monoplaces Car Cross posaren la conducció pertinent als seus vehicles per tal de no quedar endarrerits dels Turismes. Robert Duran (Xtrm), que a la fi fou segon amb dos últims temps força bons, no va poder superar el Demon de Jordi Pujol, més regular en les passades. Les penalitzacions deixaren a Jordi Cla sense oportunitat de lluitar.