Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
27-04-08
Camp. Catalunya d'Autocròs Amer

Aquest cop, la segona cursa del campionat no va patir entrebancs climatològics com el cap de setmana passat i els 42 equips participants varen poder competir al circuit "Els Peluts" de la mà dels integrants de l'Escuderia La Garrotxa. Marc Barcons, Àngel Capellera i Santi Montalbán foren els vencedors de les tres categories que completaren el programa.

En Turismes de 1600 c.c. Joan Bonamusa, amb un Peugeot 205, va marcar el millor temps d'entrenaments per davant de Barcons i Soldevila, amb dos Citroën Saxo. Aquets dos no sortiren a la primera mànega per problemes mecànics, el guanyador fou Bonamusa. A la segona cursa Marc Barcons entrà amb força i guanyà. La final fou un atac constant des del darrera per part del campió vigent, que va contactar amb Bonamusa que fins aquell moment liderava la cursa sòlidament. Unes voltes va trigar en passar-lo Barcons, però la victòria fou contundent. Completaren la classificació, Bonamussa, segon, Vicente Latorre tercer, i a continuació Joan Soldevila, isidre Morgades (Seat Fura), i Gerard Abella (Seat Ibiza).

Pel que fa als Turismes de 2000 c.c., els Seat Ibiza d'Oliver i Capellera marcaren distàncies als entrenaments i els similars Turismes de Molas, Salichs i Capellera per dues vegades, sortiren guanyadors de les quatre mànegues corresponents. La primera posició en la graella de sortida a la final va ser per al gironí Capellera, que aconseguiria la victòria després de deu voltes encapçalant la cursa, deixant a Molas i Costa al seu costat al podi. Joan Salichs no va poder aturar l'atac de Jordi Costa i quasi, Oliver, contacta amb Joan quan havia aconseguit allunyar-se'n prou en les primeres voltes. Un incident implicant Planella i Serra va fer bolcar l'Ibiza d'aquest.

En Car Cròs Ginferrer (Xtrm) i Calvo (Demon) sortiren com els més ràpids als entrenaments. Jordi Casas va dominar les dues mànegues en què va participar. Santi Montalbán va fer-se amb les altres dues. Els Demon de Calvo i Puigvert van disputar les primeres corbes per l`interior i quedaren agafats pel xassís del monoplaça, perdent les seves opcions. Aprofitaren l'ocasió Santi Moltalbán i Jordi Casas, que amb poca distància entre ells pogueren arribar a la meta en les primeres posicions. Joaquín Liébanes (Xtrm) anava en tercer lloc i fou superat momentàniament pels monoplaces de Marc Batlle i Joan E. De Maria, encara que la lluita entre aquets dos quedà escapçada en un avançament amb toc inclòs. Albert Moltalbán va ser quart i Silvestre Ginferrer cinquè

2008©offroad.cat