Ampliar
• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
06-04-08

La primera prova puntuable pel Campionat d’Espanya d’Autocròs s’ha disputat al Circuit de “La Ciudad del Motor de Aragón”. El cap de setmana va estar marcat per unes bones condiciones climatològiques que van ajudat a veure un gran espectacle en les magnífiques instal·lacions d’Alcañiz.

La competició començava amb un molt bon peu, més de 100 inscrits van els participants que es van donar cita en aquesta prova inaugural del Campionat. En la Divisió 1 hi havia 10 participants, en la Divisió 2, 16; en la 2-A 15 i en Car Cròs una seixantena.

Pel que fa als resultats, en la Divisió 1 Salvador Fugardo es va imposar en els entrenaments, la primera sèrie va ser per un sorprenent Antonio Garcia, la segona per a Manel fugardo i en la Final després d’encapçalar-la en la seva major part, Antonio Garcia –Esc. Mollerussa- va ser tercer, José M. Diego -Esc. Arceniega- segon i Manel Fugardo –Esc. Mollerussa- primer.

En la Divisió 2, els entrenaments van ser guanyats per un ràpid Moisés Gonzàlez, les primeres sèries van ser per José L. Navarro i Joan Salichs, en les segones sèries es van imposar Joan Salichs i Juan C. Escribano i la Final va ser pel regular Joan Salichs – Esc. Lleida-, segon es va situar Josep Prims –Esc. Lleida- i tercer va ser el mallorquí Pablo Sampol –Esc. Drach-.

En la Divisió 2-A, Joaquim Gonzàlez va començar marcant el millor crono en els entrenaments, però per un problema mecànic no va poder seguir competint durant el cap de setmana. En les primeres sèries es van imposar Jesús Ituruburu i Joan Serrat, les segones sèries van tornar a repetir Jesús Iturburu i Joan Serrat i en la Final es va imposar l’experimentat Joan Serrat –Esc. Lleida-, per davant de Jesus Ituruburu –Euskadi Racing- i Xevi Crespi –Esc. Lleida- que va marcar un excel·lent resultat.

En la Divisió Car Cròs, les coses es presentaven difícils i alhora emocionants per la seixantena de participants que hi havia. Jordi Puigvert va marcar la pole dels entrenaments, les primeres sèries van ser guanyades per Jordi Puigvert, Joan E. De Maria, Sergio Ortega i Marc Batlle, en les segones sèries es van repetir les victòries, fet que va demostrar la bona forma d’aquests pilots, ja que també van ser els 4 millors dels entrenaments. La final es presentava molt apassionant i igualada, però després d’un incident en la primera curva que van retrassar a De Batlle i a De Maria (campió i sots-campió del 2007 respectivament), va ser Sergio Ortega –Autopasion- qui va guanyar per davant de Jordi Puigvert –Autopasion- i tercer va ser Oscar Irazu –AC Mirandés-, De Maria -Escuderia Lleida- va destacar en un gran remontada i va assolir la cinquena posició Final.

La pròxima prova del Campionat d'Espanya d'Autocròs es diputarà els dies 10 i 11 de maig al Circuit de Lleida.

2008©offroad.cat