• Llista d'inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
25-11-07

Amb aquesta sisena trobada dels pilots d'eslàlom al Circuit de Mollerussa, el Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat es dóna per acabat. Més de vint inscrits van presentar-se a la prova de l'Escuderia Mollerussa amb l'ànim de deixar un bon sabor de boca en aquesta darrera cita de la temporada.
En el cas de la Classe II, estigué representada pels pilots que quasi mai fallen en aquesta categoria i que comparteixen Opel Corsa des de fa ja tres o quatre temporades, Josep Maria Poyuelo i Àngel Torrequebrada. La lluita fou entre ells amb el mateix turisme i a favor d'Àngel per menys de quatre segons i en una interessant sisena posició.

El Citroën AX de Pablo González superà el Seat Fura d'Isidre Morgades i també aconseguí el campionat de la classe més disputada, la IV. Aquí la lluita va ser força desigual per la mecànica, encara que la resta de competidors duien cotxes similars amb Citroën, cas de Ros, Tort i Martí; Pablo va lluitar amb pilots de la categoria superior i va sorprendre tot un especialista en autocròs com Toni Cànovas. Per a Pablo González un tercer lloc és molt meritori i a no gaire distància del nou campió de l'especialitat, Oscar González.

Justament a la Classe V, Oscar González i Joan Llopart es jugaven ser els millors pilots en la general de Turismes i en aquesta classe. Amb dos Opel de diferent model, el primer tenia un lloc de marge per optar al títol però en la primera sortida de les tres un palier el va trair, mentre que el seu rival aconseguia avantatge enfront d'un altre Astra, el de Cànovas. En les següents mànegues Oscar no podia fallar i així va ser, dos temps inferiors al de Toni li donaren el preuat guardó per solsament dos segons de diferència. La impecable jornada del guanyador de la passada edició, Joan Llopart, no va ser suficient per desbancar un dels rivals més incisius que se li han presentat durant tot el campionat i que durant tantes temporades ha intentat aconseguir el títol.

En Car Cross, l'excel·lent inscripció de deu monoplaces va donar ales al campió 2006, Jordi Llamas, que amb el seu Demon Car va oferir una lliçó d'habilitat i rapidesa. Les dues primeres passades varen ser determinants per marcar la diferència, encara que el Speed Car Xtrm de Josep Maria Vich i un altre Demon, el d'Hèctor Mora, s'hi acostaren en les últimes mànegues, però res pogueren fer per atrapar-lo. Jordi Roldán i Juan Carlos Barredo tingueren unes bones sortides i aconseguiren les posicions per darrera seu.