• Reglament >
• Horaris >
• Llista d'Inscrits >
15-11-07
Camp. Catalunya d'Autocròs Amer

L'última cursa puntuable per al Campionat de Catalunya d'Autocròs es disputarà a les instal·lacions d'Els Peluts, situades a 3 minuts d'Amer en direcció a Olot per la carretera de Sta. Coloma, i estarà dirigida per l'Escuderia La Garrotxa d'Olot. Entre els pilots assistents a la prova, un dels qui més s'hi juga és Marc Barcons, que amb pocs punts podria coronar-se campió de la DIIA de 1600 c.c. enfront del lleidatà Joel Guerrero, i que també lluitarà per superar a Josep Brutau, que ja es campió de la DII de 2000.

En les categories més petites caldrà estar atents a l'actuació de Joan Soldevila, Guerrero i David Boltà, mentre que entre els Turismes de cilindrada més alta comptarem amb Joan Salichs, que juntament amb Jordi Costa i els locals Julián Rey i Josep Serra seran els pilots amb més oportunitats. Finalment en Car Cross prendran part en la prova Marc Batlle i Jordi Casas, dos punts els separen en la classificació provisional, pel que el resultat final d'aquesta prova serà decisiu. Tanmateix, l'eficàcia de Santi Montalbán, Ernest Planas o Jordi Puigvert pot fer variar aquest resultat.

El circuït es troba situat entre Amer i Les Planes d'Hostoles, a uns 3 km de la població d'Amer i 500 metres a mà esquerra passat el Restaurant L'Hostal del Fang.