•Web Oficial >
04-11-07
Trial 4x4 de Muntanyola

L'última prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4 va disputar-se aquest passat cap de setmana a Muntanyola, sota l'organització del Grup 4x4 d'Osona. En aquesta darrera cita, la setena de la temporada, es van definir finalment els campions de cadascuna de les categories participants: Rafael Gomarín i Andreu Motos en Maxi Sèrie, Marc Esteve en vehicles de Sèrie Millorats de menys de 2000 c.c., i Florenci Rius en Vehicles Millorats de més de 2000 c.c.

A Muntanyola van disputar-s'hi sis zones a doble passada cadascuna; en total hi hagué divuit participants, comptabilitzant-se tres abandons per avaria mecànica. En Maxi Sèrie Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van fer una actuació perfecta, sense cometre el més mínim error, fet que els va permetre desfer l'empat que mantenien amb Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki), segons a Muntayola i sots-campions de la categoria. Gaietà i Lluís Mestieri (Suzuki Samurai), van classificar-se tercers.

En l'apartat de Vehicles Millorats de menys de 2000 c.c., Xavier Fernández (Suzuki Samurai) va imposar-se en la darrera cita de la temporada, seguit en segona posició per Jordi Vilardebò (Suzuki Jimny), i en tercera per Salvador Julià (Suzuki), que finalitzà a només un punt de Vilardebò. En la classificació provisional del certamen, Marc Esteve és el campió després de fer un quart lloc a Muntanyola; el sots-campionat és per a Salvador Julià i el tercer lloc final per a Jordi Vilardebò.

Finalment entre els vehicles de Sèrie Millorats de més de 2000 c.c., Florenci Rius (Range Rover) és el campió de la categoria després de guanyar en la prova de Muntanyola, la qual va estar molt ajustada, amb Josep Emilio (Mercedes) en segona posició i empatat a punts, tot i que havent errat en una zona més que Rius. Emilio és sots-campió de la categoria. Albert Puig (Land Rover) va ser el tercer al podi de Muntayola, seguit de Xavier Prats (Range Rover) i Marc Galán (Land Rover).