• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Web Oficial >
28-10-07

El Circuit de Tàrrega va acollir el passat cap de setmana la setena i penúltima cursa del Campionat de Catalunya d'Autocròs, organitzada per l'Escuderia Tàrrega i on hi prengueren part un total de 35 pilots.

A la Divisió II-A (1600c.c), amb una baixa participació respecte altres curses, al les semifinals es va veure que la cursa seria cosa de tres, Joan Soldevila, Marc Barcons i Joel Guerrero. La cursa final la van encapçalar el Peugeot 205 de Joel Guerrero i el Citroën Saxo de Joan Soldevila, fins que una virolla del líder li prengué tota opció a la victòria, la qual va ser per a Soldevila. Marc Barcons, amb greus problemes d'estabilitat al seu Citroën, va ser segon, amb un lluitador David Boltà (Peugeot 205) tercer.

A la Divisió II (2000c.c) Jordi Costa (Opel Corsa) va ser el vencedor de la cursa final, per davant dels candidats al títol, Joan Salichs (Seat Ibiza) i Joan Brutau (Opel Corsa), que fins al final no s'acostaren a ell amb intencions de passar-lo, cosa que quasi aconsegueix el de l'Ibiza en un avançament poc afortunat i que podia haver-li costat un gran ensurt. Així doncs, la carrera s'acabà amb la primera victòria de Jordi Costa, segon lloc per a Salichs i tercer per a Brutau.

Jornada rodona a la Divisió IV (Car Cròs) per al mitjà dels germans Montalbán, que a l'igual que fa 15 dies a Lleida, es feia amb el temps més ràpid de sortida, amb Ernest Planas (Semog), Jordi Casas (Demon Car) i Marc Batlle (Speed Car Xtrm) a la seva estela. L'arrencada va ser determinant perquè Santi Montalbán (Demon Car) es desfés dels seus rivals, assolint així la victòria. Marc Batlle va ser segon en detriment de Jordi Casas i Ernest Planas. Casas va ser finalment tercer després de prendre-li la posició a Planas i d'intentar avançar a Batlle per tots els forats, corbes i talús possibles.