• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Web Oficial >
21-10-07

Santi Anglada i Marc Parés (Mitsubishi L200) van ser els grans dominadores entre els pilots espanyols a la Baja Portalegre, sisena prova puntuable pel nacional de Ral·lis TT i la Mitsubishi Evo Cup TT. El català és va alçar amb el triomf després de ser el més regular en totes les etapes.
Anglada es va imposar entre els pilots del Campionat d'Espanya, la qual cosa el col·loca en plena lluita pel nacional i la Evo Cup.
La segona posició a Portalegre va ser per a José Hernández i Xavier Rochera (Mitsubishi Montero), Hernández segueix sumant punts en la part alta de la classificació, el que li permet seguir líder del nacional i la monomarca de Mitsubishi. Fernando Hernández i Jordi Morales (Mitsubishi Montero), van completar el podi de la Evo Cup a Portugal. Ramon Vila i Bernat Créixams (Mitsubishi L200) van ser els primers líders del nacional de Ral·lis TT i de la Mitsubishi Evo Cup, però en la segona etapa van cedir terreny, classificant-se finalment en la cinquena plaça del nacional i quarta de la Evo Cup.
Andreu González i Janina González (Mitsubishi Montero), van completar les cinc primeres posicions de la monomarca. Després d'aquesta carrera i mancant per disputar-se l'última prova del Campionat d'Espanya de Ral·lis TT i de la Evo Cup TT, José M Hernández segueix al capdavant de la Mitsubishi Evo Cup TT. La pròxima i última prova, la mítica Montes de Cuenca, es disputarà els dies 10 i 11 de Novembre.