•Web Oficial >
14-10-07
Trial 4x4 de Gurb

La població de Gurb va ser el punt de reunió per a la sisena prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, la qual va comptar amb un total de quinze participants i va ser organitzada pel Grup 4x4 d'Osona.

La categoria de Maxi Sèrie, amb només tres inscrits, la van guanyar Alfons Andreu i Gonzalo de Prada, amb un Suzuki, essent segons Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai). Després d'això, ambdós pilots estan en disposició de guanyar el títol, el qual es disputaran en la darrera prova del certamen, que tindrà lloc a Muntanyola el 4 de novembre. El tercer pilot en joc a Gurb va ser Gaietà Mestieri, acompanyat de Lluis Mestieri (Suzuki Samurai), que van haver d'abandonar a causa d'avaria mecànica.

Entre els vehicles de Sèrie Millorats de menys de 2000 c.c., amb quatre participants, Salvador Julià (Suzuki) va ser el més destre, seguit en segona posició per Jordi Vilardebò (Suzuki Jimny) i en tercer lloc per Marc Esteve (Suzuku Samurai). Javier Verdugo, amb un Suzuki Vitara, no va poder finalitzar a causa d'una avaria.

En la categoria de vehicles superiors als 2000 c.c., Sebastià Mas (Range Rover) va imposar-se en les dotze proves especials realitzades; Florenci Rius, amb idèntica muntura, va finalitzar segon, mentre que Josep Emilio s'endugué el tercer lloc final per només un punt de diferència amb Rius.