• Llista d'inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
30-09-07

Al circuit de la Ciudad del Motor de Aragon d'Alcañiz s'ha disputat la sexta prova puntable pel Campionat d'Espanya d'Autocròs, sent aquesta la darrera de la temporada i on s'han decidit els Campionats i Copes d'Espanya.

La Divisió II-A ha estat dominada en la seva totalitat per Joan Serrat -Citroen Saxo-, a la final s'ha imposat per davant de Jesus Iturburu -Citroen Saxo- y Javier Mari -Opel Corsa GSI-.

A la Divisió II Daniel Villanueva, amb el seu Peugeot 206, ha pujat al més alt del podi, superant a Joan Salichs -Seat Ibiza- i Juan C. Escribano -Seat Ibiza-.

 La Divisió I, Manel Fugardo -Peugeot 205 T-16- ha guanyat por davant del seu germà Salvador Fugardo -Peugeot 306 T-16- i tercer ha estat Jesús Llorente -Peugeot 206 T-16-.

La Divisió Car Cròs i seguint amb la bona forma que ha demostrat aquests darrers mesos - per exemple la setmana passada va guanyar al prova de caràcter internacional de Maggiora- Joan E. de Maria -Speed Car- s'ha imposat a Jordi Puigvert -Demon Car- y tercer ha estat Jordi Casas -Demon Car- Pròximament offroad.cat facilitarà més informació de les classificacions definitives dels Campionats.