• Fotos >
• Web Oficial >
23-09-07

Aquest cap de setmana s'ha disputat la penúltima prova del Campionat Europeu d'Autocross 2007 al Circuit Italià de Maggiora. Cal destacar la gran inscripció en aquesta històrica prova, que recordem que fa 20 anys que de forma consecutiva es disputa una prova de l'europeu.
La Divisió 1 va ser dominada per Wild, i va demostrar que el seu VW Polo no té rival. Tot i aixì, els entrenaments els va guanyar el pilot italià Negri amb subaru per davant de Wild -VW Polo- i Kvashnin - Renault Clio-. Pel que fa a la final Wild es va imposar a Kvashnin -Renault Clio- i tercer va ser Marochkin -Ford Focus-. D'aquesta forma el campionat l'encapçala Naujokaitis (138p), segon és A. Kvashnin (134p) i tercer és Simaska (116p).
En la Divisió 3-A hi va haver molta igualtat i lluita durant tot el cap de setmana. En els entrenaments es va imposar Musil a Hanak i Svestka. A la final Svestka -TT Skoda- es va situar davant de Musil -TT Suzuki- i Freischlad -TT Buchl VW-. Amb aquests resultats Musil és primer (142p), Hanak és segon (138p) i Freischlad tercer (118p)
En la categoria reina de l'europeu, la Divisió 3, van ser Denis Engel ,amb el seu TT Engel amb motor VW 2.0 amb compressor, qui va mostrar un domini espectacular sobre tots els demés. D'aquesta forma va guanyar els entrenaments per davant de Stubbe i Hosek. La gran sorpresa es va produir quan després d'haver guanyat les mànegues classificatòries i tenir la "pole" de la Final, Engel, per problemes tècnics no va poder prendre la sortida. Sense Engel a la pista Stetina -TT Audi- va marcar un gran ritme que només va poder seguir Stubbe - TT Fast Speed-, encara que va intentar superar-lo sense aconseguir-ho, i tercer va ser el campió de l'europeu d'anys enrera Duizendstra -TT Hakvoord-. Així Bartos continua primer amb 142p, segon i aproximant-se molt es situa Stubbe (140p) i tercer és Hosek (118p).