• Llista d'Inscrits >
• Classificacions >
• Web Oficial >
16-09-07

Fernando Hernández al volant del seu Mitsubishi Montero va aconseguir la victòria absoluta en el I Raid Baja de Lorca, cinquena prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis Tot Terreny i per a la Mitsubishi Evo Cup. Hernández va ser el més ràpid en una dura carrera i amb aquest resultat es situa líder de l'Evo Cup empatat a punts amb José M. Hernández (Mitsubishi Montero), tercer de la monomarca a Lorca.

En aquesta primera edició del Raid Baja Lorca els Mitsubishi van ser una vegada més protagonistes aconseguint la victòria en una nova cita del nacional, Fernando Hernández inscriu d'aquesta manera el seu nom en el palmarès d'aquesta carrera i gràcies a això es situa primer de l'Evo Cup i es col·loca també en posicions de cap del nacional amb clares opcions al títol. Segon entre els Mitsubishi de la Evo Cup va ser Ramon Vila amb el Mitsubishi L200 que a més va ser segon absolut en la carrera. Ramon Vila també escala posicions en ambdós certàmens, situant-se entre els millors. El pòdium el va completar el líder de la monomarca i ara també del nacional José M. Hernández (Mitsubishi Montero), que va acabar sisè scratch.

Dos dels principals favorits, Francesc Termens i Santi Anglada, amb Mitsubishi Montero i Mitsubishi L200 respectivament, es van veure obligats a abandonar i queden despenjats de la lluita pel títol. La pròxima prova puntuable serà a Portalegre, una altra de les cites importants del certamen i tercera que se celebra en terres portugueses i que es correrà el 20 d'octubre.