• Reglament >
• Horaris >
• Planell de situació i traçat del Circuit >
• Llista d'inscrits >
• Classificacions >
• Web Oficial >
12-09-07

El Campionat de Catalunya d'Eslàlom va disputar diumenge a Masquefa la seva quarta prova puntuable, la qual es va dur a terme sota l'organització de Gas a Fons i en un circuit urbà mixt molt espectacular, d'uns 1300 m., on les diferències de terreny, amb asfalt, terra i sorra, juntament amb la pols, van dificultar la feina dels pilots. Aquesta vegada els especialistes d'autocròs encapçalats pel pilot local David Cabeza dominaren còmodament. En total prengueren part en la trobada vint-i-set equips.

A la Classe IV el bon registre aconseguit per David Cabeza no donà opcions a cap dels seus rivals, encara que els millors van entrar en el mateix segon. Per darrera seu, el qui quedà més a prop va ser Jordi Boltà, per davant del seu germà David, tots dos amb Peugeot 205 GTI 1.6 i aconseguint guanyar una mànega cadascun. Destacaren també el Citroën AX de Pablo González en les dues primeres preses de temps, i el mateix vehicle en mans de Sergi Badia en les altres dues; el quart lloc fou per a aquest.

La lluita en la Classe V es va centrar entre Oscar González i Joan Llopart, si bé finalment aquest últim no va poder obrir camí per al seu Opel Astra. A Oscar li va anar millor, fou sisè absolut, aconseguint el millor temps en la tercera passada, encara que molt lluny dels àgils C4, que marcaren millors marques en les altres tres passades. Els Opel Corsa i Kadett de Josep Ll. Ulloa i Ramon Gené acabaren després.

Entre els seguidors de la segona classe Poyuelo i Torrequebrada dugueren el seu Opel Corsa compartit fins la fi, aconseguint un 12è i 11è lloc en una de les mànegues, encara que a la general quedaren un pèl més endarrerits. D'altra banda, l'espectacularitat del BMW M3 de Pere Garrido no fou compensada en temps, les penalitzacions foren claus. La primera sortida de l'actual campió d´autocròs de Turismes 1600 amb un Car Cròs, Francesc Sala, també fou molt seguida pels espectadors.