•Web Oficial >
16-09-07
Trial 4x4 de Calldetenes

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Calldetenes la cinquena cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, organitzada pel Grup 4x4 d'Osona. Han pres part en la prova un total de dinou participants, completant una jornada molt intensa i plena d'acció.

En la categoria de vehicles de Sèrie, com ja va passar en la prova de fa dues setmanes, Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) s'imposaren a la resta de rivals, essent segons Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki), i tercers Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki). Gaietà i Lluís Mestieri, amb un (Suzuki), no pogueren finalitzar la prova.

En Sèrie Millorat de menys de 2000 cc, Marc Esteve també repetia victòria als comandaments d'un Suzuki Samurai, acompanyat al podi per Jordi Vilardebò (Suzuki Jimny), segon, i Salvador Julià (Suzuki), tercer, que en aquesta ocasió s'intercanviaven posicions respecte a la darrera cita del certamen. Xavier Fernández, amb un Suzuki Samurai, va ser quart, seguit de Javier Verdugo (Suzuki Vitara) i Juan M. Moure (Suzuki Samurai). ¡

Finalment entre els vehicles millorats de més de 2000 cc, el més destre va ser Florenci Rius, que amb un Range Rover de grans dimensions va completar les dotze zones puntuables amb només quatre penalitzacions. La segona posició va ser per a Albert Puig (Land Rover), que empatava a punts amb el Range Rover de Sebastià Mas, tercer classificat. Xavier Prats (Range Rover) va finalitzar en quarta posició, completant els cinc primers llocs.

La propera cursa del certamen tindrà lloc a Gurb el 14 d'octubre.