•Web Oficial >
02-09-07
Trial 4x4 d'Hostalets de Balenyà

La segona meitat de temporada del Campionat de Catalunya de Trial 4x4 va iniciar-se ahir diumenge, amb la disputa del Trial 4x4 d'Hostalets de Balenyà. En aquesta ocasió van prendre part en la cursa organitzada pel Grup 4x4 d'Osona un total de 16 equips.

En l'apartat de Vehicles de Sèrie, amb quatre participants, Rafel Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van ser els millor classificats, seguits en segona posició per Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki). També prengueren part en la prova Gaietà Mestieri i Claudi Vivet, els quals van haver d'abandonar.

En Sèrie Millorat de menys de 2000 cc, Marc Esteve i el seu Suzuki Samurai van ser els més destres, classificant-se en segona posició i a pocs punts de distància Salvador Julià (Suzuki), i en tercera Jordi Vilardebò (Suzuki Jimny). Completaren la classificació de la categoria Xavier Fernández i Juan M. Moure, ambdós amb Suzuki Samurai.

Finalment, entre els vehicles de Sèrie Millorat de més de 2000 cc, Josep Emilio, amb un Mercedes, va ser el vencedor, seguit de Florenci Rius (Range Rover), i d'Albert Puig (Land Rover), aquests dos empatats en quant a resultats.