• Fotos >
• Web Oficial >
02-09-07

Aquest cap de setmana s'ha disputat la novena prova de l'esuropeu d'Autocròs al circuit Txec de Prerov. En la Divisió 1 s'ha imposat Pleskovas per davant de Karai i Kvashnin; d'aquesta forma la classificació provisional l'encapçala Naujokaitis amb VW Golf (125p), segon és Kvashnin amb Renault Clio (117) i la tercera posició és per Simaska amb Mitsubishi Lancer (116p).

En la Divisió 3A Hanak va ser el més ràpid per davant de Musil i Svoboda; pel que fa a la classificació del campionat també són els mateixos pilots els 3 primers que en aquesta prova de Prerov, així Hanak amb TT VW és primer (130p), segon és Musil amb TT Suzuki (125p) i tercer és Svoboda amb TT Suzuki (105p).

Pel que fa a la categoria reina -la Divisió 3- Bartos es va imposar a Engel i Stetina; D'aquest forma Bartos continua primer de la general amb el seu TT Ford (132p), segon és Stubbe amb TT Honda (123p) i Hosek és tercer amb TT Audi (106p). Finalment la categoria de promoció -la Júnior Buggy- va ser guanyada per Anthony, segon va ser Pospisilik i tercer Sekanina; la classificació general l'encapçala Stetina (72p), seguit de Pospisilik (68p) i Sekanina (62p).

La propera i penúltima prova del Campionat d'Europa es disputarà els dies 22 i 23 de setembre al circuit italià de Maggiora, amb la particularitat que la Federació Italiana ha convocat com a prova soport de l'esdeveniment una prova de Car Cròs, on per primera vegada hi seran presents pilots espanyols i catalans, fet que serà seguit d'una forma especial per offroad.cat.