• Web Oficial >
26-08-07

Aquests passats 25 i 26 d'agost es va disputar la vuitena prova de l'Europeu d'Autocròs a Hongria, concretament al conegut circuit de Nyirad on cada any també es disputa el ERC.

La Divisió 1 va estar encapçalada per Karai, seguit de Kvashnin i Naujokaitis; d'aquest forma en la Div. 1 es situa primer Naujokaitis amb VW Golf (118p), segon és Simaska amb Mitsubishi Lancer (103p) i tercer és Kvashnin amb Renault Clio (102p). En la Divisió 3-A es va imposar Boks, per davant de Lagodny i Svoboda; així continua primer de la general Hanak amb TT VW (110p), seguit de Musil amb TT Suzuki (108) i tercer és Freischlad amb TT VW (96p).

Pel que fa a la categoria reina, la Divisió 3, aquesta prova la va guanyar Stubbe, per davant de Hosek i Kerka; per tant la general l'encapçala Bartos amb TT Ford (112p), segon és Stubbe amb TT Honda (110p) i tercer és Hosek amb TT Audi (96p).

Finalment en la Divisió 3 Júnior, es va imposar Stetina per davant de Beki i Zeman; daquesta forma la general continua encapçalada per Stenita amb Júnior Sadev (60p), Pospisilik és segon amb Júnior Honda (51p) i Sekanina és tercer amb Júnior Suzuki (47p).