• Llista d'inscrits >
• Classificacions >
• Fotos >
• Web Oficial >
19-08-07

Un cop més Arteixo ha demostrat ser la catedral de l'autocròs a nivell estatal. Unes magnífiques instal.lacions, una impressionant presència de públic i les demostracions dels millors pilots, és la fórmula magistral perque aquesta prova continuï sent tot un mite.

Pel que fa al tema esportiu dels dotze podis possibles, 6 van ser per pilots catalans, fet que demostra el potencial de l'autocròs català a nivell estatal. La Divisió I la va guanyar Manel Fugardo amb un Peugeot 206 T-16, segon ha estat Salvador Fugardo amb Peugeot 306 T-16 i tercer Tito Rodríguez amb el nou Peugeot 206 E-1, bimotor disenyat i evolucionat per l'equip de compteció encapçalat pel català Jaume Vilalta.

Pel que fa a la Divisió II es va imposar Daniel Villanueva amb Peugeot 206, per davant de Lluis Baradad que quan estava a punt de proclamarse campió va tenir un problema tècnic al seu cotxe i va ser superat per Villanueva; finalment la tercera posició va ser per l'incombustible Joan Serrat i d'auquesta forma torna a demostrar que amb el seu Citroen Saxo pot estar també als podis. Destacar que tant Joan Salichs, com Jesus Molas no van tenir la sort a la seva vora, i per problemes tècnics no van poder lluitar per les primeres posicions, com sempre ho fan. De tota manera Joan Salichs encara encapçala la provisional del Campionat d'Espanya de la Divisió II.

Mentres a la Divisió II-A, Joaquim González va demostrar un domini absolut a Arteixo amb el seu Citroen Saxo, ni els més temibles pilots gallecs van poder fer front a Joaquim, que es va imposar per davant d'un sorprenent Xevi Crespi amb un Honda Civic i del pilot de balears Jaume Hidalgo amb un altre Honda Civic.

Finalment en la competida Divisió CarCròs, els pilots gallecs van demostrar el seu domini a casa seva. El jove Ivan Ares amb un semog, es va imposar a Sergio Bello amb Speed Car i tercer va ser Israel Diaz amb un altre Semog. Destacar la quarta i cinquena posició de Joan E. de Maria i Delfin Lahoz, igualment destacar el paper d'Albert Montalban, Jordi i Jaume Casas, Joan Torrabadella i Santi Montalban que van poder prendre part en la Final A.