• Llista d'Inscrits >
• Classificacions en directe >
• Organitzador >
• Web Oficial >
19-07-07

La coneguda Baja España Madrid-Aragón es disputarà aquesta setmana per les terres de tres Comunitats Autònomes, concretament Madrid, Castella Lleó i Aragó. Aquesta edició suposa un rècord d'inscripció en la categoría de cotxes, concretament 123, però com sempre les motos -151 inscrits- i els camions -10 inscrits- també hi seran resents en gran número. Hi haurà la presència de destacats pilots com Nani Roma, Marc Blázquez y Marc Coma, Peterhansel, els ex-campions del món de rallys McRae i Biasion i pilots molt experts com Blázquez.

Amb motos, Marc Coma, guanyador del Dakar, es l'home a marcar d'aprop, però tindrà molts especialistes de la Baja amb que lluitar com Guasch, Pellicer y Farrés. En la categoria de camions, destaca la participació de Oliveras, guanyador de l'any passat i l'italià Vismara.

El dijous 19 de juliol es disputarà l'etapa pròleg al Circuit del Jarama. El divendres 20 a primera hora del matí els participants prendran la sortida des de l'estadi Santiago Bernabeu, i disputaran la primera etapa per camins i vies de Castell´-Lleó amb un recorregut aproximat de 200 qilòmetres per finalitzar l'etapa a Soria. Des d'allí i per carretera arribaran a la Fira de Mostres de Zaragoza, on s'instalarà el Parc Tancat i la Direcció de Cursa. El dissabte 21 es faran els recorreguts per Zaragoza, Teruel i Huesca, destacant com a pnt d'interés el pas de la caravana per les instal.lacions de la Ciudad del Motor a Alcañiz. El diumenge dia 22 es celebrarà la 3a i darrera etapa que es repetirà la part del recorregut de dissabte que va transitar per Zaragoza i Teruel. El final de carrera serà, com ja és tradició a la Fira de Mostres de Zaragoza amb un tram espectacle. El recorregut total d'enguany és de 1.451 Qms. dels quals 783 formen part de proves especials i són cronometrats.