• Llista d'inscrits >
• Classificacions: Fase A - Fase B
• Web Oficial >
01-07-07

FASE A:
A Banyeres del Penedès s'hi van disputar les dues primeres proves puntuables per al Campionat de Catalunya d'Eslàlom, que aquesta temporada ha començat amb molt retard, ja que les primeres curses varen ser ajornades per culpa de les pluges. L'Escuderia Baix Penedès i la de Lleida van organitzar, doncs, dues proves puntuables, una a disputar dissabte i l'altra diumenge. En la primera, els millors foren ser Josep López amb un Semog de Car Cross i Joan Llopart amb Opel Astra.

En la Classe IV la lluita entre Pablo González i Isidre Morgades amb un Citroën AX i un Seat 127 fou una de les batalles de la jornada, que a la fi finalitzà amb menys d'un segon de diferència a favor de Pablo. David Granados va ser el tercer classificat.

El plat fort, però, segueix essent la Classe V, amb el campió Joan Llopart. En la primera presa de temps Llopart fou molt superior a tots, i en les següents tots anaren a remolc seu; encara que en la segona va ser superat per Oscar González, i en l'última per un temps rècord de Joan Lampreave, no fou suficient per desbancar-lo, tot i que comptava amb un palier trencat de l'Opel Astra que li va impedir executar les dues últimes passades. El VW Golf de Jaume Casas va quedar darrera dels tres.

Dins les Classes VI-VIII poca competència per al Seat Ibiza d'Albert Solé, que tot i no trobar-se gaire a gust en les primeres sortides, en l'última li va anar prou bé com per no veure's amenaçat per Ros i el seu Fiat Uno. Menys afortunat fou Medina, que amb un Subaru Impreza no va poder desenvolupar ni potencia ni tracció total en un circuit més indicat per a cotxes petits.

Finalment en Car Cross el pilot de la marca lusitana Semog, Josep López, va aconseguir el millor temps en dues de les quatre passades pel traçat, que fou suficient per batre els Turismes en la classificació general; així doncs, va ser el més ràpid de la trobada, tot i que de rivals directes no n'hi havien.

FASE B:
Tot i que hi hagué pocs canvis en els equips en aquesta segona jornada del català d'eslàlom, sí que n'hi hagué en la classificació; en Car Cross repetí López com a guanyador, però en Turismes la millor part l'aconseguí Óscar González.

Per començar, en la Classe IV unes ràpides mànegues donaren la victòria a Pablo González (Citroën AX) molt àgil en aquest circuit, encara que el seu màxim rival fou el Seat 127 de Morgades. S'hi va apuntar Martí Blanco, amb un altre AX, que es col·locà enmig dels dos.

Aquest cop la lluita en la Classe V fou constant en cada volta entre Llopart (Opel Astra), Lampreave (Seat Ibiza) i Oscar González (Opel Kadett). A la darrera volta finalitzada varen verificar que aquest últim guanyà la cursa per només 78 mil·lèsimes a Lampreave, i aquest per 433 a Llopart. Casas i el seuVW Golf van quedar per davant dels germans Badia.

Compartint un Opel Corsa de la Classe II, Torrequebrada i Poyuelo varen acabar amb menys d'un segon de diferència. En canvi, en la Classe VI, la diferència fou molt superior a favor del Seat Ibiza de Solé enfront del Fiat Uno de Ros.

En Car Cross no hi hagué rivals, de manera que López va dedicar-se a donar espectacle amb el seu monoplaça, cosa que no li va impedir marcar el millor temps de la matinal en les dues voltes que va fer netes.