•Web Oficial >
20-05-07
Trial 4x4 de Seva

Seva va acollir el passat cap de setmana la tercera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, que com sempre va comptar amb 6 zones tècniques a disputar en dues ocasions cadascuna i es va desenvolupar sota l’atenta mirada del Grup 4x4 d’Osona. En aquesta ocasió una vintena de participants van prendre part en la prova, última que es realitza abans de l’estiu, ja que la següent tindrà lloc a Hostalets de Balenyà el dia 2 de setembre.
Entre els Vehicles de la Maxi Sèrie Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) foren els vencedors de la jornada en una de les proves més dures del certamen. En segona posició es classificaren Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki), essent tercers Gaietà i Lluís Mestieri (Suzuki Samurai) i quarts Claudi Vivet i Joan Raurel (Suzuki).
En la categoria de Sèries Millorats de menys de 2000 cc, Salvador Julià (Suzuki) va ser el més destre, seguit de Xavier Fernández i Juan M Moure, ambdós amb Suzuki Samurai. Finalment entre els vehicles de Sèries Millorats de més de 2000 cc, el guanyador va ser Florenci Rius (Range Rover), seguit de Josep Emilio (Mercedes) i Sebastià Mas (Range Rover).