•Llista d'Inscrits >
•Web Oficial >
22-04-07

El proper cap de setmana gaudirem del millor espectacle d'autocròs a Catalunya, amb la celebració de la primera prova del Campionat d'Espanya d'Autocròs i segona del de Catalunya. La cursa comptarà amb una inscripció d'uns 120 equips i encara en quedaran en reserva una vintena en la categoria de Car Cross, tot un rècord per a aquesta convocatòria que l'Escuderia Lleida ha sabut treballar amb gran esforç i dedicació.

Els pilots catalans parteixen com a favorits en les quatre categories presents. La més espectacular serà la de Turismes de DI, en la que Vilalta o els germans Fugardo sempre surten com a líders amb Peugeot, encara que el pilot basc i campió estatal, Diego o Llorente poden posar-ho difícil per a la victòria. Amb els Turismes de 2000 c.c. o DII, tenim a pilots de la talla de Cànovas, Baradat, Brutau o Salichs amb força més possibilitats que qualsevol dels pilots de la resta d´Espanya. Els més petits són els 1600 de DIIA, a l'igual que en l'anterior categoria surten a per totes i aquí encara són més els possibles guanyadors, els germans Boltà, Latorre, González o Busquets, vencedor la temporada passada, són els que tenen més opcions, encara que no es descarta algun dels nous a la divisió.

Hi ha 63 pilots de Car Cross, dels quals només 48 participaran a la prova, fins ara mai havien tingut aquest dilema. El líder del Català i campió estatal, Jordi Casas haurà de defensar-se amb el seu nou Demon Car dels atacs dels rivals. Planas i Montalbán amb Semog, De Maria i Batlle amb Speed Car Xtrm i Puigvert amb similar muntura que el líder, són els catalans més en forma per estar a dalt de tot.