•Web Oficial >
22-04-07

Amb un temps esplèndid va disputar-se ahir diumenge la segona cita del Campionat de Catalunya de Trial 4x4, al traçat ja conegut de Sta. Cecília de Voltregà, on el Grup 4x4 d'Osona va organitzar l'acte, amb sis zones tècniques a recórrer en dues ocasions per cada equip. La prova va realitzar-se dins els horaris previstos i sense incidents destacats.

Un total de 19 cotxes van prendre la sortida en aquest trial, el més suau de totes les proves que es disputen dins el campionat, fet que facilita la igualtat entre els participants i ofereix victòries molt disputades. És el cas de la categoria de Maxi Sèrie, on Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki) i Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai), finalitzaren la prova en les posicions capdavanteres, empatats amb els mateixos punts. Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki) foren tercers, i Gaietà i Lluís Mestieri (Suzuki Samurai), quarts.

Entre els vehicles de Sèrie Millorats fins 2000 c.c., Marc Esteve (Suzuki Samurai) s'adjudicava una nova victòria, refermant-se al capdavant de la classificació del certamen, seguit en aquesta ocasió per Salvador Julià (Suzuki) i Jordi Vilardebò (Suzuki Jimny). Xavier Fernández, amb un Suzuki Samurai, va quedar fora del podi, classificant-se quart, i Juan M. Moure va ser cinquè.

Finalment, entre els vehicles Millorats de més de 2000 c.c., Marc Galán va ser el vencedor amb un Land Rover, mentre que Florenci Rius (Range Rover) i Albert Puig (Land Rover) l'acompanyaren al podi a escassos punts de diferència. El Mercedes de Josep Emilio va ser quart, i el Range Rover de Xavier Prats cinquè.