•Web Oficial >
25-03-07

Montrodon va acollir el passat cap de setmana la primera de les set proves puntuables per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4, en la qual van prendre part un total de 21 participants. Tant l’afecció com els equips participants van gaudir d’una intensa matinal en la qual el més destacat va ser l’elevat nivell de les zones tècniques a disputar per al grup de Maxi Sèrie i la desaparició de la categoria de Sèries, que enguany ja no es disputarà.

Justament en la categoria de Maxi Sèrie va ser on hi hagué més emoció. Alfons Andreu i Gonzalo de Prada, amb un Suzuki, van imposar-se a la resta de participants, passant per davant de Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai), que en aquesta ocasió no van poder assolir la victòria. En tercera posició es classificaren Claudi Vivet i Joan Raurell, que estrenaven cotxe en integrar-se a la categoria Maxi Sèrie des del desaparegut grup dels Sèries, i que van estar lluitant per la segona posició, però diverses avaries mecàniques els van relegar al tercer lloc final. Quart va ser Gaietà Mestieri, sense copilot.

Entre els vehicles de Sèries Millorats de Menys de 2000 c.c., Marc Esteve va ser el vencedor absolut, seguit de Xavier Fernández i d’un vell conegut, Jordi Vilardebò, que després d’un any d’absència ha acompanyat el seu retorn a la competició de trial amb un podi. Esteve, que en la passada edició del Campionat de Catalunya de Trial 4x4 va haver de conformar-se amb el sotscampionat per darrera de Xavi Fernández, sembla decidit a fer-se amb el triomf aquesta temporada, ja des de la primera cursa. Juan M. Moure va ser en aquesta ocasió quart, Javier Verdugo cinquè i Salvador Julià sisè.

Finalment en la categoria de Sèries Millorats de Més de 2000 c.c, Josep Emilio (Mercedes), que també es reincorpora al certamen després d’un any d’absència, fou el primer classificat a Montrodon. Al volant d’un Range Rover el seguia en segona posició Xavier Prats, essent tercer Sebastià Mas. Joaquim Roura es va quedar a les portes del podi per només un punt de diferència respecte de Mas.