31-12-06
Les disiciplines Off-Road també són presents al continent Australià. Donades les grans distancies d'Australia, quan es disputa una prova a nivell de l'Australian Off Road Commission (AORC), també hi assisteixen els competidors locals fent de la prova una gran festa del motor a nivell de l'estat on es desenvolupa.
Les proves sota la jurisdicció de la AORC es disputen com a norma general fora d'un circuit convencional, essent el recorregut aproximat d'uns 15 quilòmetres, passant per diverses zones....(+)
29-12-06
A Paranà, un estat situat al Sud de Brasil, on hi ha el mític Autòdrom de Curitiba, on cada any es disputa una prova del WTCC, es disputen una sèrie de Campionats Off-Road de notable rellevància i amb considerable participació. La Federació Paranaense convoca els Campionats que ara passem a explicar....(+)
23-12-06
Dayraut s'adjudica el major número de punts a la prova d'Alpe d'Huez després de disputar-se les 2 Finals, concretament 157, i d'aquesta forma dona un cop important a la classificació general assolint la tercera posició provisional i posantmolta emoció al campionat. Darrere d'ell s'ha situat Prost amb 150, en tercera posició Balas amb 149, quart Panis amb 141 i cinqué Fouquet amb 139. Amb aquests punts la general del Campionat es la següent: 1.-Alain PROST (379); 2.-Bertrand BALAS (376); 3.-Philipe DAYRAUT (374); 4.-Olivier PANIS (354); 5.-Laurant FOUQUET (342); 6.-Franck LAGORGE (342); 7.-Jean L. PAILLER (325).(+)
23-12-06
Calendari del Campionat d'Europa de Ral·licròs(+)
23-12-06
Calendari del Campionat d'Europa d'Autocròs(+)
20-12-06
Mitsubishi Motors España ha aconseguit un èxit en l’automobilisme esportiu espanyol amb un triplet de marques al nacional de ral·lis d’asfalt, terra, i muntanya. Entre el vehicles de sèrie s’imposa en tots els campionats disputats.(+)
17-12-06
El Trofeu Andros 2006/2007, l’espectacular campionat de curses sobre gel que, amb aquest, compleix ja la seva dotzena edició visitant terres andorranes, ha passat per l’excel·lent Grandvalira-Circuit. El Automòbil Club d’Andorra, actual organitzador d’aquesta mànega i gestor de la pista ubicada dalt del Coll d’Envalira, amb l’ajuda dels seus patrocinadors i col·laboradors ha fet un gran esforç per portar a terme una cursa sobre gel tenint en compte les benèvoles condicions climatològiques, oferint a més la gratuïtat per tot el públic, fet que ha estat una de les novetats més agradables per als assistents..(+)
17-12-06
Test d'hivern de l'equip Fugardo Sport Competició
Durant la Cursa Benèficia disputada al Circuit Sentmenat, el passat dia 17 de desembre, els membres de l'equip Fugardo Sport Competició, concretament en Salvador i en Manel van aprofitar per fer els tests d'hivern als seus vehicles. La finalitat d'aquests tests es preparar els vehicles per la propera temporada del Campionat d'Espanya, que segons les espectatives s'espera que sigui més dura que les anteriors, ja que es preveuen més curses i també més participació en la Divisió I.
15-12-06
El circuit del Pas té 15 centímetres de gel.
Aquest era el gruix que tenia ahir el traçat del Grandvalira Circuit, que ha vist com el fred dels últims dies ha permès fer el gel i mantenir-lo en perfecte estat per acollir divendres i dissabte la mànega de l’Andros.(+)
15-12-06
Les curses de "petits automòbils" és una forma de competir amb vehicles de dimensions més petites de lo que és normal. Les primeres competicions d'aquests vehicles van començar a realitzar-se cap a 1933 a EEUU i ràpidament es va extendre el seu ús entre determinats competidors de California, amb la particularitat que es disputaven en circuits sobre herva i terra, fet que actualmente encara s'utilitza, encara que també es disputen sobre asfalt sobretot a EEUU. Actualment aquestes competicions es disputen en llocs tant distants com Irlanda, EEUU, Argentina, Australiza ... i molts d'altres, utilitzant en tots aquests llocs vehicles molt diferents segons l'estat on es practica..(+)
15-12-06
Brasil. Una altra forma de viure l'especialitat de l'Autocròs.(+)
10-12-06
El super campió europeu de Ral.licròs i pilot oficial de Citroën, Kenneth Hansen, ha visitat terres catalanes aquest cap de setmana. Hansen ha estat present a la Carrera de Campions Europeus de Karting disputada a El Vendrell, on hi ha pres part el seu fill Timmy a la categoria Júnior. Hansen ha comentat que l'any vinent intentarà tornar a guanyar el Campionat d'Europa, ja que aquest any s'ha vist superat pel seu compatriota Lars Larsson.(+)
10-12-06
Alain Prost, ex-pilot de la F1 s'adjudicat la primera prova del Trophee Andross 06-07, que s'ha disputat aquest cap de setmana al Circuit de Val Thorens.(+)
08-12-06
Amb una inscripció de luxe, d'aproximadament 40 pilots, s'estrena la temporada 06-07 del Trophee ANDROS al Circuit de Val Thorens.(+)
08-12-06
El pilot suec Lars Larsson s'adjudica la categoria reina del Campionat d'Europa de Rallycross amb un Skoda Fabia WRC, per davant de Kenneth Hansen i Tommy Rustad.(+)
08-12-06
Peter Bartos amb el Fórmula Ford s'ha imposat en la Divisió III del Campionat d'Europa d'Autocross amb 151 punts, per davant de Kerka amb 142 p. i Hosek amb 136 p.(+)
08-12-06
Helmut Wild amb el seu impressionant VW Polo s'ha endut la Divisió I del Campionat d'Europa d'Autocross amb 180 p. per davant de Kvashnin amb 142 i de Brozek amb 121 que ha estat 3er.(+)
07-12-06
Campions de la II Challenge Nissan 2006.(+)
03-12-06
La setena edició de les 4 Hores de Lleida es va celebrar al Circuit Municipal que l’Escuderia Lleida disposa a la capital catalana. El traçat és el mateix que l’autocròs, encara que per a aquesta ocasió hi aportaren unes noves variants que donaren més protagonisme i duresa a la prova, que gràcies al bon clima de la matinal va estar seguida per molts afeccionats, corredors i campions de les curses catalanes que no volgueren perdre’s aquesta festa de cloenda de temporada que a la fi va estar...(+)
26-11-06
A més de cinc dissabtes de cursa previstos, aquest any el certamen estrena l'anomenada "Jornada 0" o "G-Zero" (23 de Desembre), en la que equips, pilots i vehicles podran efectuar el promer assaig general, sense puntuabilitat, amb la finalitat d'afrontar la competició havent pres les referències necessaries.(+)
26-11-06
El Català d’Eslàlom també va donar per finalitzat el campionat 2006 amb la disputa de la darrera prova puntuable, al Circuit de Mollerussa i sota l’organització de l’Escuderia del mateix nom....(+)
12-11-06
Finalment Ernest Planas s'ha endut el Campionat de Catalunya de Car Cross després de l'última prova del Campionat Català disputada al Circuit del Lluçanès. El de Semog ha superat a l'actual Campió d'Espanya per tant sols 6 punts. Planas va obtenir-ne 142, Casas 136 i Puigvert 116. D'aquesta forma es dona per tancada la temporada amb més participació i més competida fins a l'actualitat.(+)
29-10-06
Jordi Casas és l'actual campió d'Espanya de Car Cròs. Aquesta especialitat, que cada cop compta amb més participants, s'està convertint en la F1 de l'autocròs. Recordem que en alguna prova del Campionat d'Espanya s'hagut de limitar la inscripció degut a l'excesiva demanda existent. Casas s'ha proclamat campió amb 77 punts per davant de Ivan Ares amb 57 punts i de Santi Montalban amb 41 punts. D'altra banda s'ha confirmat que Casas participarà la propera temporada amb una nova marca, concretament amb Demon Car..(+)